Pevačica Nina Badrić, u pauzama između nastupa leto provodi na Hvaru, a sada je pratioce obradovala fotografijom u kupaćem kostimu.

Na fotki Nina nasmejana pozira u jednodelnom crnom kupaćem kostimu, a u samo sat vremena zaradila je preko 7 hiljada lajkova.

"Samo živi, samo budi", napisala je pevačica uz sliku. Fanovi su je počastili i komplimentima, a svi su se složili kako je lepo da nije pala pot uticaj fotošopa kao većina njenih kolegiica.

nina badric u kupacem kostimu
Instagram 

"Baš mi je lepa jer nije fotošopirala sliku", "Prelepa", "Prava žena", "Sijaš", "Obožavam te, jer si prirodna", neki su od komentara ispod fotografije.

Instagram Nina Badrić

Nina se između nastupa odmara u Jelsi, gde ima kuću, a nedavno je svoje pratioce počastila novim kadrovima svog drugog doma: kutkom s upečatljivom crvenom foteljom, slikama na zidu i time nam dočarala duh prale letnje oaze.

Ipak jedna prostorija Ninin dom čini tako posebnom zbog efektne boje koju je odabrala za nju. Naime reč je o tirkizno-beloj kuhinji kojom se nina još ranije pohvalila na mrežama. Takođe i u dnevnom boravku preovladavaju prepoznatljive boje leta i mora bela, crvena i tirkizna boja.

screenshoot/instagram Vikendica Nine Badrić