Jahta Sandre i Andreja Meljničenka jedna je od najluksuznijih i najlepših na svetu.

U kojoj god da se luci pojavila, privlačila je poglede i budite uvereni - unutrašnjost je podjednako impozantna.

Porodična jahta nosi ime "A", poseduje 3 bazena i pregršt luksuznih detalja od kojih zastaje dah, od kojih je jedan stakleni krov sa pogledom na bazen. Ovu impozantnu jahtu, dizajnirao je Filipe Stark, koji je zvučno ime u svetu nautike i poznati arhitekta, a koji je dizajnirao i njihov jedrenjak koji im je isporučen 2017. godine.

jahta koju poseduju andrej i sandra meljnicenko
"BLK " / The Photo One / Profimedia 

Međutim, da bi sve bilo potaman, osigurala je sama Sandra, o kojoj se godinama piše kao o modnoj ikoni. Poznata je kao neko ko skuplja vrhunska umetnička dela i odeću visoke mode.

Podsetimo, svojevrmeno se Sandra se našla i na naslovnici ruskog izdanja magazina "Vogue", i to, ni manje ni više nego u društvu jedne od najpoznatijih svetskih manekenki Naomi Kembel.

No, da se vratimo na jahtu.

Sandra je pažljivo birala materijale i detalje, koji oslikavaju njen životni stil i na taj način dala lični pečat čitavom projektu. Posebno je interesantno, da je insistirala na prostranom garedroberu u okviru master apartmana, a koji se otvara na otisak prsta.

Čitava jahta odiše elegancijom i luksuzom i pravo je oličenje modernog i vanvremenskog stila, a takođe je otporna na bombe, kako su pisali strani mediji. Par koristi svaku slobodnu priliku da se otisne u morske dubine, a pristup jahti ima samo pet osoba.

Doduše, Sandra neretko u svojim kućama ili jahti ugosti ekipe renomiranih časopisa kao što su "Vogue", "Harper’s Bazaar", "Tatler" i sl. Fofografišu je u velelepnim izdanjima, najčešće u odeći koja je deo njene privatne kolekcije, kao što možete videti u galeriji ispod:

Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia, Instagram Sandra Meljničenko stil

Sandra Meljničenko, najbogatija Srpkinja, ne dozvoljava javnosti i medijima da zavire u njen privatni život, tako da smo je u venčanici, sa potpisom Vere Vang, videli tek mnogo godina posle venčanja, jednog od najskupljih svih vremena, na kom su, kako se pisalo pevali Enrike Iglesijas, Kristina Agilera i Vitni Hjuston.