Lepa Georgina Rodrigez, nedavno je ukrala svu pažnju kada se pojavila na Kanskom festivalu, kada su mnogi komentarisali njenu neobičnu kreaciju. 

I dok su neki smatrali da joj haljina dubokog šlica savršeno stoji, bilo je i onih koji smatraju da bi Ronaldova devojka ovakva izdanja trebalo  da izbegava. Međutim, kao i do sad, nije se obazirala na komentare, već radi ono što ona hoće. A uostalom - i može joj se. Pogotovo kada se uzme u obzir da joj je dečko Kristijano Ronaldo.

Georgina je sada objavila zavodljivu fotografiju sa luksuzne jahnte na kojoj uživa, i obradovala pratioce koji su je obasipali pozivinim komentarima. 

Pozirala je u tanga kupaćem kostimu, i nema ko nije prokomentarisao njenu savršenu liniju. 

"Kakve ti fotografije imaš, pobogu!", "Vau, kako si zgodna", "Ma, da li si ti uopšte sa ovog sveta", "Prava gospođa", "Zar Ronaldo dozvoljava da objavljuješ ovakve fotografije?", "Živa vatra", "Imaš telo iz snova", "Da li ona ima bikini ili ne?"... samo je delić onoga što su pratioci pisali ispod objave.

Podsetimo, nedavno se spekulisalo da je Georgina ponovo trudna, zbog fotografije koju je objavila na svom storiju, pa obrisala, ali , kako stvari stoje, biće da je u pitanju samo loš ugao, jer po novoj objavi, nema ni traga bilo kakvom višku, niti bi, da je trudna ležala na stomaku, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, prinbtscreen/instagram Georgina Rodrigez