Ukoliko ste bili ubeđeni da influenserke ili možda slavne pevačice uzmimaju najviše novca od sponzporisanih postova na mrežama, prevarili ste se.

Naime, jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo (36), popeo se na prvo mesto kada je u pitanju zarada od reklama na njegovom Instagramu, čime je sa čelne pozicije skinuo američkog glumca Dvejna "The Rock" Džonsona, prenose britanski mediji.

ronaldo je na prvom mestu kada je u pitanju zarada od instagrama
Couvercelle/Tennismag/Panoramic / Starface / Profimedia 

Ronaldo, koji ima 308 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži zapravo može da uzme oko 1,6 miliona dolara za jednu reklamnu objavu na svom Instagram profilu, objavila je kompanija "Hopper HQ", koja se bavi marketingom na društvenim mrežama.

Nekadašnji rekorder, Dvejn Džonson (250 miliona pratilaca) naplatiće vam 1,52 miliona dolara, a na trećem mestu je američka pop pevačica Arijana Grande, koja može da zaradi oko 1,51 miliona dolara.

Najbolji svetski fudbaler Lajonel Mesi (224 miliona pratilaca) može od sponzorisanih objava da uzme oko 1,1 milon dolara. I posle neko kaže da se od Instagrama ne može lepo živeti!