Otkako se udala za ruskog biznismena 2005. godine, njen život je obavijen velom tajne. Retko se mogu videti njene fotografije, a detalje o privatnom životu je nemoguće saznati. Ipak, o njenom modnom stilu se vrlo rado priča.

Od udaje za ruskog milijardera život Sandre Meljničenko neprestano intrigira domaću javnost, a ona o istom gotovo da ne priča. Znamo da su joj na venčanju pevali Enrike Iglesijas, Kristina Agilera i Vitni Hjuston, a imamo priliku da je viđamo besprekornim modnim izdanjima.

Takođe, porodica Meljničenko u posedu ima dve jahte - jedrenjak koji im je isporučen 2017. godine i motornu jahtu koju su stekli još 2008. godine. Obe je dizajnirao francuski arhitekta i dizajner Philippe Starck.

Prema rečima poznavaoca mode, Sandra Meljnićenko je jedna od najstilizovanijih žena koja je doživela neverovatan modni preobražaj. Poznata je kao neko ko skuplja vrhunska umetnička dela i odeću visoke mode.

Sandra se našla i na naslovnici ruskog izdanja magazina „Vogue“, i to, ni manje ni više nego, u društvu jedne od najpoznatijih svetskih manekenki Naomi Kembel.

Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia, Instagram Sandra Meljničenko stil

Neretko u svojim kućama ili jahti ugosti ekipe renomiranih časopisa kao što su “Vogue”, “Harper’s Bazaar”, “Tatler” i sl. Fofografišu je u velelepnim zdanjima, najčešće u odeći koja je deo njene privatne kolekcije.

Sandra Meljničenko, najbogatija Srpkinja, ne dozvoljava javnosti i medijima da zavire u njen privatni život, tako da smo je u venčanici, sa potpisom Vere Vang, videli tek mnogo godina posle venčanja, jednog od najskupljih svih vremena.

Sandra Meljničenko i Nina Badrić dugogodišnje su prijateljice, a Nina je nekoliko puta bila gošća na jahti svoje prijateljice i ruskog bogataša Andreja Meljničenka.

Nina je na Instagramu otkrila kako izgledaju njeno i Sandrino splitsko modno izdanje. Prijateljice su bez greške odabrale odevne komade i veoma efektne prateće detalje.

sandra meljnicenko i nina badric
Instagram 

Svojim modnim stilom zadivila je mnoge svedenošću u odevnim kombinacijama i minimalizmom dopunjenim nekim atraktivnim asesoarom.

O onome što Sandra nosi godinama se priča, a njene odevne kombinacije u kojima se pojavljivala pre više sezona i danas su zanimljive. Zašto je to tako? Zato što stil nema vremensko ograničenje. Kada je nešto odabrano sa ukusom, prilagodljivo je svakom trenutku.