Jedna od najpoznatijih influenserki Negin Mirselihi rekla je DA! Njen dečko Maurtis Stib s kojim je u vezi 15 godina zaprosio ju je u italijanskom gradiću Portfinu, a romantične fotografije ubrzo je podelila na Instagramu.

"Ne mogu da verujem da ću se udati za ljubav svog života. Nije stvar u parčetu papira, već u proslavi naše ljubavi. Zaljubila sam se pre 18 godina, a naša priča krenula je pre 15. I od tada sam najsrećnija devojka na svetu. Hvala ti što me voliš na ovaj način", poručila je influenserka svom vereniku i otkrila kako se prosidba dogodila 1. jula.

Negin Mirselihi sa verenikom
Instagram 

Milioni obožavatelja slavili su ljubav zajedno s jednim od najslađih parova na društvenim mrežama, ali, kako se to obično i dešava, javili su se i hejteri koji su joj pokušali da upropaste ovaj trenutak.

"Ne misliš li da je izraz nepoštovanja čekati 15 godina na prsten? Mislim, kad muškarci vole, poštuju te i žele biti s tobom, onda zaprose brzo. Ako je morao čekati 15 godina, on nije za tebe. Poštuj sebe, voli sebe", napisala joj je jedna korisnica društvene mreže, a Negin je njen komentar objavila te odgovorila na njega. 

Negin Mirselihi
Instagram 

"Većina vas zna zašto smo čekali 15 godina i to nije bilo zbog toga što on nije hteo. Koliko je pogrešan taj način razmišljanja da nemaš samopoštovanja jer si s nekim 15 godina, a da niste u braku. Znam da većina vas tako ne razmišlja, ali ovi komentari ne prestaju da me šokiraju", napisala je Negin.

Zatim je poručila svima da rade ono što je dobro za njih i naglasila kako njihove porodice nikada nisu vršile pritisak, a fotografije njihove veridbe pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Negin Mirselihi