Negin Mirselini oduševila pratioce objavom putem koje je pokazala svoj realan izgled. Nakon što je video snimak objavila na Instagramu, pratiocu su joj uputili niz komplimenata i reči podrške putem komentara. 

Popularnu influenserku Negin Mirselini (32) na Instagramu prati gotovo 6 i po miliona ljudi, a među njima su i mnoge Srpkinje. Iako joj nije prvi put, Negin je progovorila o svom telu i otkrila da se ugojila, a za sve je okrivila karantin izazvan pandemijom korona virusa. Objavila je dve fotografije koje pokazuju promenu u izgledu pre i tokom pandemije koronavirusa.

"Pre kovida vs. sad. Delim ovo jer sam zbog nedavnog snimka dobila mnogo komentara na račun svog lica, koje, kako ste rekli, izgleda drugačije. Neki kažu da izgledam kao da sam trudna, drugi kažu da izgleda kao da sam stavljala filere. Dok sam se zapravo ugojila", napisala je Negin i dodala:

"Da budem iskrena, na levoj fotografiji sam se osećala bolje, redovno sam vežbala i osećala sam se dobro. Sada se osećam sasvim suprotno, ali pokušavam voleti i ovaj deo sebe. Nije uvek lako, ali svejedno se trudim, i pokušavam se setiti da svi s vremena na vreme prolaze kroz takve stvari i da je to normalno. Ne kažem da izgledam loše, u redu je i dobiti i izgubiti na kilaži. Takođe, desna fotografija je snimljena jutros, a to je doba dana u kojem delujem manje naduveno. I ne uvlačim stomak, pokušala sam pozirati na način na koji uvek poziram".

Pratioce i fanove je oduševila njena objava i u komentarima su joj pisali brojne komplimente kao i sada izgleda fantastično. Influenserka je nakon diplomiranja na studijama marketinga u Amsterdamu planirala da upiše magistraturu, međutim dok je radila na nekom studentskom radu tokom noći, prijatelj ju je upitao zašto ne otvori Instagram. To je bilo 2012. godine, kada je i sama aplikacija bila na počecima.

Nesvesna rastuće zajednice, a sklone modi i lepoti, počela je da objavljuje svoje fotografije u raznoj odeći i pratila druge koji su to činili. Aplikacija ju je odmah osvojila, a tako je postala jedna od najuticajnijih osoba na Instagramu i direktorka privatne multimilionske firme.