Nina Badrić sa fanovima na Instagramu redovno deli fotografije na svom Instagramu koje uglavnom nailaze na komplimente i pozitivne komentare, međutim dežurni kritičar Neven Ciganović neretko sebi daje za pravo da kritikuje slavne dame iz regiona.

Nakon što je nedavno opleo po pevačici Lani Jurčević i plus sajz manekenki Luciji Lugomer, prozivke je uputio i na račun Nine Badrić.

Neven je na svom Instagram profilu objavio kolaž dve Ninine fotografije - jedne koju je preuzeo sa njenog naloga i druge kojom se sam poigrao u fotošopu.

On je originalnu fotku Nine Badrić obradio tako da izgleda kao da je se metalna ograda na kojoj Nina sedi iskrivila zbog njene težine, aludirajući na činjenicu da pevačica navodno previše doteruje svoje slike pre nego što ih objavi na mreže.

nina badric
Instagram 

"Reality vs Instagram", prokomentarisao je Neven, a potom nastavio sa prozivkama.

"Iako se volim zezati na račun Nininih oblina, zavidim joj na tolikom samopouzdanju s obzirom na broj objavljenih slika u kupaćem ovog leta", istakao je on za portal 24sata.hr.

Nina nije želela da odgovara na komentare Nevena Ciganovića, već je diskretno stavila do znanja da je kritike ne zanimaju. Ona je podelila fotografiju u jednodelnom crvenom kupaćem, dokazavši da uprkos tome što je u julu proslavila 49. rođendan i dalje izgleda kao devojka, a njeno izdanje koje je prikupilo veliki broj lajkova i komplimenata pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Nina Badrić je smršala od kako je promenila ishranu.

Modni stilista iz Hrvatske Neven Ciganović bio je učesnik brojnijih rijalitija, a u međuvremenu je promenio lični opis. Na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da podseća na lutku, kao i da ne liči na sebe.

Neven ne krije da je povećao usta, jagodice, operisao nos, ali i imao transplantaciju obrva pošto su njegove retke.

On je među prvima u Hrvatskoj stavio silikone u usta, a intervenciju je uradio devedesetih, kada je imao 20 godina.

neven ciganovic
Instagram 

"Tad je to bilo popularno. Svi su pumpali usta. Ja sam to napravio iz estetske potrebe da prekrijem ožiljak na usni koji sam zaradio kao klinac”, rekao je Ciganović za 24sata.hr.

Nakon usana bio je na još desetak zahvata. Dva puta je stavljao silikon u jagodice, dva puta je podizao kapke, a nos je smanjivao tri puta. Nedavno je izvadio silikone iz usana i ne planira nove operacije, već samo želi da održava mladolik izgled.

Nevenu nisu sve operacije bile uspešne. Naime, pre tri godine, nakon operacije nosa u Iranu, završio je s prijapizmom - dugotrajnom bolnom erekcijom nevezanom za seksualnu želju. Mesecima je rešavao taj problem i priznao da se "danas jedino boji anestezije jer mu se nakon nje pojavio taj problem".

Neven se toliko u međuvremenu promenio da ga danas ni porodica ne prepoznaje, a kako je izgledao nekad, a kako danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Neven Ciganović nekad i sad