Iako je Kortni Koks i nakon završetka "Prijatelja" nastavila da radi punom parom, ipak je ovo kultno ostvarenje ono po čemu je prepoznatljiva i dan-danas.

Nekada je bila jedna od najlepših glumica Holivuda, pogotovo devedesetih, međutim, glumica je u pokušaju da zaustavi vreme u godinama koje slede i te kako zloupotrebila plastičnu hirurgiju.

Kortni Koks nekada je bila jedna od najlepših glumica, dok nije krenula da preteruje sa botoksom.
Shutterstock 

Doduše, u poslednje vreme skinula je ruku "sa obarača", odnosno, ne preteruje kao ranije, nakon što ju je, po sopstvenom priznanju uplašio sopstveni lik u ogledalu u jednom trenutku, ali posledice preteranog korišćenja botoksa i raznoraznih zahvata su i dalje vidljive.

Kortni Koks uništila je lice zahvatima.
Shutterstock 

Nedavno se pojavila u emisiji "The Graham Norton Show", gde je pričala o svojoj novoj seriji "Shining Veil", međutim pažnju je privukao njen neprepoznatljiv izgled. Gledaocima nije promaklo to da se Kortni mučila da pravi i najosnovnije grimase, te je na momente bilo teško gledati kako priča.

Kortni Koks promovisala je svoju novu seriju, ali je delovalo kao da joj je sve vreme neprijatno u eimisiji.
pritnscreen/youtube 

"Kortni Koks izgleda kao da je doživela užasnu nesreću tokom plastične operacije i da je poslednjih 20 godina provela na operacijskom stolu uzaludno pokušavajući to da popravi", jedan je od komentara.

Mnogi su saglasni i da je Koksova izgledala kao da joj je neprijatno u emisiji, odnosno, kao da ne želi da bude tu.

Kortni Koks prozivali su da jedva pomera lice.
pritnscreen/youtube 

Smatraju da je zbog njenog distanciranog ponašanja voditelju bilo jako teško da razgovara sa njom.

"I ja sam sinoć gledala The Graham Norton Show i Kortni Koks je izgledala jako čudno. I dalje deluje kao draga osoba, ali sada ima čudan izraz lica", komentarisala je jedna gledateljka na Tviteru.

Gledaoci su komentarisali i da je glumica pre bila lepša i misle da je preterala sa botoksom, pa da zato ima "plastičan" izraz lica.

"Ona i Stalone, brat i sestra", "Neprijatno je gledati kako se muči da pomera lice", "I dalje je lepa, ali šteta, samo da su operacija bile minimalnije", "Ovolika zatezanja joj nisu bila potrebna"... delić je onoga što se moglo pročitati na internetu. 

Korntni Koks zbog operacija porede sa Staloneom.
Profimedia 

U jednom se svi slažu - i kroz svu tu distancu o kojoj je bilo reči, oseti se duh šarmantne i drage Monike Geler, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite koliko se promenila od dana najveće slave, kao i da li su joj sve te operacije zaista bile potrebne:

Shutterstock Pogledajte kako je Kortni Koks izgledala nekad, a kako izgleda sad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!