Nije tajna da je Karla Bruni imala više nego burnu prošlost. Iako je u jednom trenutku bila čak i prva dama Francuske, to nije moglo da izbriše ljubavne brodolome koje joj javnost nije dala da se zaboravi.

Tako je svojevremeno sina Aurelijena dobila u vezi sa a radijskim voditeljem Rafaelom Entovenom, što ne bi bilo ništa čudno da se nije najpre zabavljala sa njegovim ocem, a potom se samo saznalo da sa njegovim sinom čeka dete.

I sa sadašnjim mužem Nikolasom Sarkozijem redovno je punila stupce štampe jer je kasnije nekadašnji francuski predsednik proveo tri godine u zatvoru zbog korupcije. Karla je sa njim dobila i ćerku Đuliju (10), a danas je daleko do skandal-majstora kakav je bila tokom mlađih godina.

Karla Bruni je sa Sarkozijem dobila drugo dete.
Profimedia 

No, mnogi su često govorili svih ovih godina da "nije čudno što je toliko bila divlja u mladosti, ako se uzme u obzir da je i njena majka imala sličan karakter". 

Naime, Karla je jednom prilikom otkrila detalj svoje prošlosti i u intervjuu za Vanity Fair 2008. godine ispričala da ju je majka dobila kao plod vanbračne afere.

Ona je 1996, kada je imala gotovo 29 godina saznala da njen otac nije njen pravi tata. Alberto koji je sa njenom majkom bio u braku od 1959. pa do svoje smrti, na samrtničkoj postelji je ćerki otkrio istinu.

Karla Bruni saznala je da je plod afere.
Shutterstock 

Karli je tada otkrio da je ona plod ljubavi njene majke i brazilskog magnata Maricija Remerta. Maricio je u to vreme imao 19 godina, i svirao gitaru, a Marisa, njena majka imala je 36. Upoznali su se dok su svirali zajedno u kvintetu i njihova romansa je trajala šest godina.

"To nije bio šok i tako sam znala da je istina jer sam se osećala smireno kad mi je to rekao. Mislim da su laži toksične za decu, mnogo više od loše istine. Ponekad vas laži, dok odrastate, teraju da hodate na smešan način da se prilagodite. Ali osetila sam olakšanje. To je baš čudno? Prestala sam da se osećam čudno", ispričala je Karla u intervjuu.

Alberto ju je molio da ne kaže svojoj majci da joj je rekao istnu, ali ona to nije mogla da krije i suočila se s njom zbog godina laži.

"Šta si očekivala da učinim? Da uđem u dečju sobu i kažem ti to", otkrila je Karla kako joj je majka potvrdila istinu.

Karli Bruni je majka priznala aferu.
Giacomo Frullani / AFP / Profimedia 

Ipak, mnogi su je nakon tog priznanja dodatno osudili zbog afere sa Rafaelom Entovenom. "Znala si koliki je to bol nanelo tebi, a ipak si to uradila", pisali su joj tada ljudi na mrežama.

Zbog svega je Karla godinama išla na terapije, a 2008. je njen biološki otac Remet prekinuo 40 godina tišine i potvrdio očinstvo. On živi u Sao Paulu te je s ćerkom danas u redovnom kontaktu.

GERARD JULIEN / AFP / Profimedia, Shutterstock Karla Bruni nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!