Karla Bruni poslednjih dana uživa sa svojim suprugom, nekadašnjim francuskim predsednikom Nikolasom Sakorzijem na romantičnom odmoru. Njihova ljubav čini se jača nego ikada pre, a par gotovo da nije skidao ruke jedno sa drugog.

Paparaco fotografije brzinom svetlosti preplavile su mreže, a čini se da nekadašnja manekenka sa tim nema ama baš nikakav problem. No ono na šta bi i te kako negodovala bile bi bilo kakve fotografije na kojoj je njena ćerka Đulija koju od rođenja krije od javnosti.

Karla Bruni nema ništa protiv paparaco fotografija.
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Doduše, ona se jeste sa njom pojavljivala tokom predsedničkog mandata svog supruga, ali čak i tada se trudila da devojčica nosi masku i gledala da je zaštiti koliko god da je moguće.

Karla Bruni ne pokazuje često ćerku u javnosti.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Poslednji put je u javnosti viđena davne 2017. godine i to zbog veoma tužnog povoda. Tada su Bruni i Sarkozi poveli Đuliju na sahranu njegove majke Andree. Doduše, Karla je prošlog meseca objavila njenu fotografiju na Instagramu, ali s leđa, a fotografija je otkrila koliko je devojčica porasla.

Bivša manekenka je imala 43 godine kada je rodila svoje drugo dete, a kasnije je rekla da je to bilo jako krhko vrijeme u njenom životu. Teško joj je pala trudnoća dok se njen suprug Nikolas borio za novi predsednički mandat i vodio političku kampanju.

"Bila sam mrtva umorna. Dojenje devojčice i buđenje svaka dva sata noću jer je bila gladna. Imati decu kad si stariji nije lako", rekla je za Vanity Fair.

Kroz godine se Bruni često suočavala s paparacima, a 2016. je dala zanimljiv odgovor na pitanje smetaju li bllicevi fotoaparata njenoj mezimici.

"Voli to. Ne znam zašto", rekla je.

Sa druge strane, kada je reč o njenom sinu Aurelienu situacija je potpuno drugačija. 21-godišnjak je krenuo stopama slavne majke i već ima uspešnu karijeru u svetu modelinga, a aktivan je i na mrežama. Čini se da je sa njim Karla bila daleko opuštenija, te da ga nije toliko skrivala od svih.

Podsetimo Aurelijena je dobila u devetogodišnjoj vezi sa radijskim voditeljem Rafaelom Entovenom. 

Zanimljivo je i da se pre Rafaela Karla zabavljala sa njegovim ocem, koji je ugledni novinar - Žan-Polom Etovenom, a još fotografija mladog Aurelijena pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Sin Karle Bruni krenuo je njenim stopama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!