Malo ko je verovao da će brak između nekadašnjeg top-modela Karle Bruni i bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija opstati. Svi su mislili da će je veoma brzo ostaviti, međutim, njihova ljubav pobedila je sve prepreke.

Par je nedavno uslikan na jahti njihovih prijatelja kod španskog ostrva Formentera, a nakon što su se družili, i ispijali pića u hladu, a potom okupali, prepustili su se nežnostima.

Sarkozi nije skidao ruke sa svoje zgodne supruge, te se čini da su emocije jake kao prvog dana, a Karla je uživala u njegovim poljupcima, ne skidajući osmeh sa lica.

Karla Bruni i Nikolas Sarkozi nisu skrivali emocije na odmoru.
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Doduše, od trenutka kada su se paparaco fotografije pojavile na mrežama, mnogi su komentarisali da se nekadašnji francuski predsednik poprilično opustio, dok je bivša manekenka još uvek "zategnuta kao praćka", ali ona je i sama govorila da i dan-danas vodi računa šta jede, drži rigorozne dijete i vežba svakog dana po dva sata.

Karla Bruni vodi računa o liniji.
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Ipak, stomačić supruga čini se da joj uopšte ne smeta. Inače, Bruni se nedavno pojavila na događaju u Parizu, a njeno izdanje nikome nije promaklo. Izgledala je odlično u crnoj, pripijenoj haljini koja je istakla njenu savršenu liniju. Mnogi su primetili da više ne izgleda neprirodno kao pre zbog čestog korišćenja botoksa.

Inače, Karla se početkom jula pohvalila njenim i Sarkozijevim poslovnim uspehom. Naime, par ima privatnu rezidenciju Chateau d'Estoublon u Provansi i tamo proizvode svoje vino i ulje.

"Moj suprug i naša dva saradnika želeli su da se upuste u ovu avanturu. Uzbudljivo je, ali i pomalo uznemirujuće jer se dotiče oblasti i znanja koje ja uopšte ne poznajem. Ali dobro smo organizovani", rekla je bivša manekenka za magazin Gala.

Karla Bruni danas je pevačica.
Shutterstock 

Pre nekoliko nedelja par je osvojio nagradu za najbolje ulje na svetu, a Karla je spomenula neobičnost u vezi sa svojim mužem. Naime, on ne pije vino.

"Omiriše, proba i ispljune. Voli samo miris vina, ne voli ukus, a mislim da ne voli ni da se prepušta alkoholu. Možda je to dobra stvar. Moj muž je tako živahan. "Da oseti kako je biti pod dejstvom alkohola, ne znam gde bismo bili“, rekla je Bruni.

Podsetimo, Sarkozi i Karla upoznali su se 2007. godine i to je bila ljubav na prvi pogled. On se malo pre toga razveo od političarke sa kojom je dobio sina, a veza sa Bruni podigla je u javnosti ogromnu prašinu jer su mnogi smatrali da je ona nedostojna da bude prva dama Francuske.

Karla Bruni ponosna je na supruga Nikolasa Sarkozija.
KHALED DESOUKI / AFP / Profimedia 

Ipak, par se nije obazirao na kritike. Nije ih razdvojilo ni to kada je Nikolas osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i manipulisanja uticajem.

Karla je sa njim dobila i ćerku Đuliju (10), dok iz devetogodišnje veze sa radijskim voditeljem Rafaelom Entovenom ima i sina Aureliena (21). Zanimljivo je i da se pre Rafaela Karla zabavljala sa njegovim ocem, koji je ugledni novinar - Žan-Polom Etovenom.

Svojevremeno se pričalo i da je manekenka koja je sada pevačica, ljubila i Donalda Trampa, iako je to poricala, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

MICHAEL KUPFERSCHMIDT / AFP / Profimedia, Charlotte Macpherson / Camerapress / Profimedia Karla Bruni nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!