Kejti Prajs danas proslavlja 44. rođendan. Poznata Britanka proslavila se učešćem u rijalitiju, a kako je postala slavna tako je postala "zavisnik" plastične hirurgije. Kejti je nekada bila prirodna lepotica, a danas je teško naborajti sve operacije koje radila.

Nedavno je išla na remont grudi, koje je dodatno povećala, a čini se da Kejti nikad lošije nije izgledala.

Nema sumnje da su brojne intervencije ostavile velike posledice na njeno lice, ali i telo, te tako danas nije ni nalik lepotici kakva je nekada bila.

Kejti Prajs nekada, pre operacija
Shutterstock 

Kejti bukvalno na svakih par meseci ide po nož, a otišla je do te mere da je promenila lični opis. Estetski zahvati su Kejti oterali u patologiju, ali i ogromne dugove, a od njene prirodne lepote nije ostao ni trag.

Proslavila se 1996. godina, kada se pojavljivala u tabloidima i krasila magazine poput "Playboy-a", a tada još uvek nije otkrila čari plastične hirurgije.

Kejti Prajs bila je prirodna lepotica
Shutterstock 

Sa duplerica u muškim magazinama preselila se u rijaliti emisije, a u jednom od njih upoznala je i muzičara Pitera Andrea, za kojeg se kasnije i udala.

Par je stao na ludi kamen 2005. godine, a pokrenuli su zajednički rijaliti šou u kojem su javnosti predstavili većinu svoje intime - ljubav, svađe, rođenje dece, gubitak bebe, ali i razvod koji je usledio posle četiri godine braka.

Kejti Prajs grudi je operisala 13 puta
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Od tada, Kejti je započela burno razdoblje svog života u kome je menjala partnere kao čarape - udavala se i razvodila još dva puta. Iz tri braka ima ukupno petoro dece.

Pored turbulentnog ljubanog života, Kejti javnost redovno šokira plastičnim operacijama, a na društvenim mrežama je čak objavljivala video snimke sa hirurškog stola što je zgrozilo mnoge.

Prvi zahvat uradila je sa 19 godina kada je povećala grudi, a od tada se nije zaustavila. Podrvrgla se brazilskom podizanju zadnjice, liposukciji stomaka, povećanju usana, jagodica, botoks tretmanima, fejs liftingu, a strani mediji prenose da je operisala i nos...

Kejti Prajs danas ne liči na sebe
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Stručnjaci tvrde da nema onoga što na svom telu nije korigovala.

U decembru 2019. Kejti je proglasila i bankrot, uspevši da potroši neverovatno bogatstvo od 45 miliona funti. Kejti je trenutno spala samo na prihode od sopstvenog televizijskog šoua "My Crazy Life" i reklamiranja brendova na Instagramu, ali njeni troškovi i stil života uveliko nadmašuju ono što zaradi.

Rijaliti zvezda objavljivala je slike sa hirurškog stola čime je šokirala svet
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Navodno, njen poslednji suprug Kiran je najviše doprineo krahu. Naime, kada je otplatila njegov dug sa kreditne kartice zapala je ozbiljne finansijske probleme. Izvori bliski rijaliti zvezdi ističu da je tek nedavno shvatila da ju je zaljubljenost u pogrešne muškarce bez novca uništila.

Ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama, čini se da ni sama Kejti nije zadovoljna svojim izgledom, jer ova Britanka na Instagramu objavljuje toliko obrađene fotografije da ni na jednoj ni malo ne lili na sebe.

Danas, zbog silnih zahvata Ketji preti oštećenje mozga, ali i kožne bolesti, a lekari kažu da bi mogla i da umre na operacionom stolu.

"Česti odlasci na plastične operacije kao u njenom slučaju povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi u najgorem slučaju mogla da je ubije", objasnio je hirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Fotografije njenog unakaženog lica i šavova sa kojima se pojavljivala u javnosti i dan danas obilaze svet, a kako je izgledala tada, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Profimedia Poznata Britanka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!