Iako se mislilo da je nkeadašnja britanska manekenka Kejti Prajs nakon tri propala braka konačno našla "gospodina pravog", kako stvari stoje, ipak ništa od svadbe.

Da situacija nije bila idealna svedoči i skandal od pre nekoliko meseci kada ga je manekenka optužila da ju je udario, da bi kasnije demantovala samu sebe i pomirila se sa njim. Usledila je i veridba, a pričalo se i da se zbog 11 godina mlađeg operisala kako bi mogla da mu parira izgledom.

Međutim, njena opsesija operacijama krenula je mnogo ranije, a zbog toga kako danas izgleda, mnogi je nazivaju "Frankeštajnovom nevestom", "karikaturom" i drugim pogrdnim imenima.

Naslovnice novina punila je i problematičnim ponašanjem, pretnjama bivšim muževima, javnim prepucavanjima, ali i vožnjom u pijanom stanju zbog čega je za dlaku izbegla zatvor.

Kejti Prajs izbegla je zatvor zbog vožnje u pijanom stanju.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Manekenka je nedavno javno kukala i da nema novca, te da mora da proglasi bankrot, međutim, da stvari nisu baš potpuno tačne svedoči i poslednje povećanje grudi i novi fejslifting kom se ponovo podvrgla, kao i luksuzno putovanje na Tajland gde je otišla sa sada već bivšim partnerom Karlom Vudsom.

Kejti Prajs nedavno je ponovo povećala grudi.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

A onda, samo par dana nakon povratka, usledio je raskid, a logično, većina je za to okrivila Karla. Ipak, izvori bliski paru su rekli da je Kejti ta koja nije želela da prestane sa bolesnom opsesijom špijuniranja devojaka svojih bivših, a navodno se redovno dopisivala sa svojim drugim suprugom. Karl to više nije mogao da trpi i ostavio ju je, a ona je u naletu besa sručila i drvlje i kamenje po njihovoj vezi.

Kejti Prajs raskinula je sa dečkom nakon povratka sa Tajlanda.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sada je otišla toliko daleko da očajnički želi da ukloni njegov lik sa kože. Zapravo i Karl i Kejti istetovirali su jedno drugo na podlakticama, međutim, ljudi su nekada jednoj od najlepših žena poručili da je tetovaža najmanji problem.

Kejti Prajs želi da skine tetovažu koju je posvetila bivšem.
printscreen/youtube 

Naime, s obzirom da se njenim intervencijama ne zna broj, mnoge su kao posledicu dale Kejtinom telu potpuno deformisan izgled. Osim "balona" umesto grudi, mnogo se pričalo i o manekenkinom pupku koji je daleko viši nego što bi trebalo, a što je nastalo kao rezultat liposukcije.

Kejti Prajs kritikuju zbog pplastičnih operacija.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Karlova tetovaža ti smeta, ali pupak ne", "Ženo, taj čovek te je makar voleo, poradi na ljubavi prema sebi", "Kejti sredi pupak, lako ćeš za tetovažu", "Karikatura od žene", "Kuka zbog tetovaže čoveka koji se baš trudio i oko nje i oko njene dece, varala ga, i sad joj smeta, a to što je izdeformisana, to joj ne smeta", "Najružniji pupak ikada"... delić je jezivih komentara koji su se mogli pročitati na internetu.

Kejti Prajs zbog operacija ima pupak na pogrešnom mestu.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejti se, kao ni do sada, nije obazirala na komentare, naprotiv. Po svaku cenu želi da prekrije bivšeg, a kako izvori tvrde rešena je da se ponovo dorađuje kod plastičara, iako nije poznato šta je ono što joj sada nije po volji.

Ona je inače do sada imala 13 operacija grudi, oepraciju nosa, podizanje obrva, nekoliko liposukcija stomaka, a redovna je i na tretmanima botoksa, i često ubrizgava filere kako u usne tako i u jagodice, a koliko se promenila za sve ovo vreme pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Shutterstock Rijaliti zvezda ne liči na sebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!