Kejti Prajs godinama puni novinske stupce diskutabilnim ponašanjem, kontroverznim izjavama i i mnogobrojnim plastičnim operacijama zbog čega je često na meti kritika.

Međutim, i pored svega toga, činilo se da nema nameru da se zaustavi.

Nastavila je da menja frajere "ko čarape", a rasklašno ponašanje odvelo ju je čak i u bankrot. U jednom trenutku, činilo se da je konačno na dobrom putu kada je ušla u vezu sa 11 godina mlađim Karlom Vudsom.

Ipak, ni ova veza nije prošla bez problema, jer ga je u jednom trenutku optužila da ju je pretukao, iako je on to javno demantovao. Ispostavilo se da je Kejti zapravo sela u vozilo pijana i doživela udes, a u javnosti je modrice i podlive predstavila kao posledice prebijanja njenog verenika.

Kejti Prajs optužila je verenika da je prema njoj bio nasilan.
printscreen/instagram 

Nakon udesa koji se dogodio 27. septembra policija ju je uhapsila jer je bila u poprilično alkoholisanom stanju, a Kejti je u tom trenutku već imala zabranu vožnje. Novu vozačku trebalo je da dobije još u aprilu, a potom u oktobru ove godine. Majka petoro dece odslužila je 18-mesečnu kaznu nakon što je zadržala identitet vozača njenog roze Rendž Rovera tokom sudara koji je izazvala ranije.

Sada je konačno došlo na red i novo suđenje, a kontroverzna starleta puštena je nekim čudom na slobodu. Osuđena je na uslovnu slobodu u trajanju od 16 nedelja, iako je priznala da je mogla da ubije nekog svojim nepromišljenim postupkom. Pored toga, bivša manekenka će morati da provede 100 sati društveno korisnog rada, a vozačka dozvola joj je odužeta na još dve godine.

Kejti Prajs izbegla je zatvor zbog rupa u zakonu.
Cobra / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sudija je rekao i da je Kejtin vozački dosije "jedan od najgorih" koje je videla i dodala da mora da plati oko 300 dolara sudu za troškove, mada Kejti već duguje sudu skoro 9.000 dolara.

Sudija je jasno stavila do znanja da je htela da pošalje mamu petoro dece u zatvor jer je "zaslužila da provede Božić iza rešetaka", ali da su joj ruke bile vezane i da nije mogla, prenosi Mirror.

Kejti Prajs oduzeta je vozačka dozvola na još dve godine.
Shutterstock 

Nakon suđenja, Kejti se obratila obožavaocima na Instagramu uz poruku: "Želela bih da se zahvalim svojoj porodici – svojoj deci, mojoj mami, tati, sestri, bratu, mom partneru Karlu, Liju i mojim prijateljima koji su me podržavali tokom proteklih nekoliko meseci" i dodala:

"Bilo je to zaista teško vreme i neverovatno mi je žao zbog svojih postupaka – iskreno sam zahvalna što niko nije povređen. Shvatam štetu koju su moji postupci mogli da nanesu ne samo drugoj porodici, već i mojoj. Okidači koji izazivaju moju anksioznost i ponašanje su nešto što pokušavam da razumem, pomirim se i naučim da kontrolišem. Ovo će biti dug proces za mene i nešto na čemu ću nastaviti da radim do kraja života. To je takođe nešto na čemu mogu da radim sa svojom porodicom kako bismo zajedno napredovali u novom poglavlju. Hvala vam na svim porukama. Okružiću se svojom porodicom i prijateljima koji me vole i nastaviti da radim posao koji volim jer mi donosi uživanje i pomaže mom mentalnom zdravlju".

Kejti Prajs izbegla je zatvor nakon vožnje u alkoholisanom stanju.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ostaje samo da se nadamo da je ovo zaista bilo Kejti za nauk, te da ovakve i slične stvari neće ponavljati, iako se sa njom to nikad ne zna. Primera radi, iako je svojevremeno i sama priznala da je preterala sa operacijama, to je nije sprečilo da ove godine ode ponovo na još jedno zatezanje lica i nastavi sa diskutabilnim ponašanjem, a kako je izgleda nekad, a kako danas možete pogledati u galeriji na kraju teksta.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Shutterstock Kejti Prajs na slikama iz prošlosti ne liči na sebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!