Britanska starleta Kejti Prajs, najpoznatija po plastičnim operacijama i gomilom propalih veza, ponovo se našla u središtu skandla.

Naime, rijaliti zvezdi kojoj je zabranjeno da vozi, trenutno se nalazi u bolnici nakon udesa koji je imala u ponedeljak, 27. septembra.

Policija je na licu mesta uhapsila 43-godišnju Kejti zbog navodne vožnje pod dejstvom alkohola i sada joj preti zatvorska kazna, ako bude optužena i proglašena krivom. Kejti već ima zabranu vožnje, a vozačku dozvolu je trebalo da ponovo donije tek 13. oktobra ove godine.

- Kejti je izvrnula automobil i bila je u lošem stanju kada je stigla policija. Ona je sada u bolnici i svi su očajnički zabrinuti za nju - ispričao je jedan svedok.

kejti prajs
Cobra / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iz policije su rekli da su u utorak, 28. septembra, oko 6.20 časova reagovali na izveštaje o sudaru jednog vozila.

- Žena, 43 godine, uhapšena je zbog sumnje da je upravljala vozilom dok je bila iznad dozvoljene granice za alkohol i droge, i prevezena je u bolnicu na pregled - saopšteno je.

Bolničari su potvrdili da su pozvani na ranojutarnji sudar i odveli jednu osobu u bolnicu. Do nesreće je došlo samo nekoliko sati nakon što je progovorila o svojim poteškoćama u vezi sa posetom sinu Harviju pošto nije mogla da sedne za volan.

Kejti je očekivala da će dobiti nazad vozačku dozvolu još u aprilu, ali joj je zabranjena narednih šest meseci. Majka petoro dece odslužila je 18-mesečnu kaznu nakon što je zadržala identitet vozača njenog roze Rendž Rovera tokom sudara.

Youtube, Shutterstock Poznata starleta i rijaliti zvezda promenila lični opis