Starleta Kejti Prajs je nedavno imala estetsku operaciju u Turskoj prilikom koje je uradila liposukciju celog tela, lifting oka i usana, liposukciju ispod brade, dok joj je salo ubrizgano u zadnjicu.

Iako je nakon tih zahvata bila uplašena i mislila je da je zauvek uništila lice, nastavila je po starom i ipak mnogo veliki bolovi nisu bili prepreka koja će sprečiti Prajsovu da izgleda onako kako želi.

Ona je sada zadovoljna svojim izgledom i ne obazire se na kritike, među kojima je najglasniji njen bivši muž i lični trener Kiran Hejler sa kojim ima dvoje dece Džeta i Bani.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kejti Prajs estetske operacije

Ispričao je za "Daily Mail" zašto je stava da njegovu bivšu ženu Kejti uopšte ne zanimaju deca, kao i da je nije briga kako se oni osećaju povodom njenih operacija, već da joj je najvažniji njen fizički izgled.

"Ovih dana zaista ne znam šta je previše i predaleko. Da li je previše jer su operacije postale kao "dobar dan" za mlade žene i muškarce, znam da sada muškarci stalno uzimaju botoks, ali ja ne. Možda u budućnosti kada dobijem koju boru... Porazmisliću", rekao je Kiran i dodao:

"To je postalo tako normalno. Da li je otišlo predaleko? Ako popričate sa nekim preko 30 godina, garantujem da su radili nešto bilo da je hiruški ili ne. Najteže je što Džet i Bani, kao i Princeza i Džunior moraju da je gledaju posle operacije, što nije baš najlepši prizor. Strašno je jer kad izložiš telo takvim stvarima, budeš pod anestezijom, stvari mogu da pođu po zlu i nekad moraš da misliš na decu", priča britanski personalni trener koji se od Kejti razveo.

Shutterstock, Cobra / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kejti Prajs nekad i sad

Ipak, on nije jedini koji je je glasan u optužbama zbog operacija. Dosta poznatih je izrazilo brigu zbog njenih post-operativnih fotografija, a glavna stvar koju su svi potencirali je to da njena deca prolaze kroz pakao zbog njenih zahvata. Čak su i neki njeni prijatelji bili zabrinuti.