Kejti Prajs nekada je nosila titulu najlepše manekenke, međutim, poslednjih godina, novinske stupce puni svojim apsolutno bespotrebnim plastičnim operacijama zbog kojih više ne liči na sebe, ali i propalim vezama i brakovima.

Manekenka se verila pre nekoliko meseci nakon 3 braka, a šuškalo se i da čeka 6. dete sa novim verenikom. Ipak, ono što posredi bio je višak kilograma, nakon čega su je mnogi kritikovali na društvenim mrežama.

Kejti nikako nije neko ko trpi govorkanja da "izgleda kako mama svom 11 godina mlađem dečku", te se zbog njega podvrgla brojnim operacijama i zatezanju lice, a zbog fotki nakon operacije ljudi su komentarisali da sad izgleda kao "Frankenštajnova nevesta".

Kejti se na natpise i ružne komentare nije obazirala i činilo se da je u njenom životu sve u najboljem redu sve do pre nekoliko dana kada su londonski mediji preneli da ju je njen verenik udario.

kejti prajs sa verenikom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Diler automobila Karl Vuds navodno je uhapšen zbog agresivnog ponašanja, a priču je dodatno podgrejalo i to što su ga Kejtina deca blokirala na svim mrežama.

Zbog svega, Kejtin verenik oglasio se na mrežama demantujući govorkanja i tvrdeći da je nevin.

karl vuds i kejti prajs
printscreen/instagram 

"Nikada ne bih uradio išta nažao Kejti. Ovo su gnusne laži", napisao je.

Sve je krenulo još krajem avgusta kada je Kejti hospitalizovana zbog povreda na licu za koje se tada mislilo da su nuspojava nedavnog fejsliftinga. Međutim, zapravo posredi fizički napad od strane njenog verenika, prenosi Daily Mail.

Kejti je tad navodno rekla da ju je Karl šutirao, udarao gde je stigao, a potom pobegao.

"Potpuno sam van sebe, sva sam u modricama, lice mi je otečeno, a sve sam rekla policiji. U šoku sam da se sve ovo dogodilo" rekla je nekadašnja manekenka, a iako je Karl demantovao njene reči, javnost je na Kejtinoj strani.

kejti prajs nakon operacije
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Prajsova se zbog veze sa Vudsom jako promenila, što su posvedočili i izvori bliski paru, i želela je da uvek bude lepa za njega jer joj je neretko davao "otrovne" opaske na račun izgleda. Kejti koja je inače opsednuta operacijama, zbog njega se podvrgla još većem broju zahvata, a kako je sve izgledalo, pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kejti Prajs estetske operacije