Kejti Prajs već preko 20 godina bukvalno na svakih par meseci ide po nož, a otišla je do te mere da je promenila lični opis. Estetski zahvati su Kejti oterali u patologiju, ali i ogromne dugove, a od njene prirodne lepote nije ostao ni trag.

Od njene prirodne lepote kojom je osvojila mnoge nije ostalo gotovo ništa. S prvim intervencijama počela je kada je imala 18 godina, kada je po prvi put otišla pod nož kako bi uvećala grudi. Danas, Kejti više ne liči na sebe, a ljudi su užasnuti rezultatima svake njene nove operacije.

Do sada je imala je 12 operacija grudi, a to je samo kap u moru njenih zahvata. Gotovo da ne postoji deo tela koji nije operisala, a svaki put izgleda sve lošije i lošije. Lice joj je trenutno potpuno deformisano, grudi, bokovi i stomak, u najmanju ruku, izgledaju neobično.

danas kejti šeta sa zavojem na glavi
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Prajsova se proslavila 1996. godina, kada se pojavljivala u tabloidima i krasila magazine poput "Playboy-a", a tada još uvek nije otkrila čari plastične hirurgije.

kejti se proslavila prirodnom lepotom od koje nije ostalo ništa
Shutterstock 

Danas, zbog silnih zahvata preti joj oštećenje mozga, ali i kožne bolesti, a lekari kažu da bi mogla i da umre na operacionom stolu.

"Česti odlasci na plastične operacije kao u njenom slučaju povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi u najgorem slučaju mogla da je ubije", objasnio je hirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

gotovo da ne postoji deo tela koji kejti nije radila
Cobra / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njen nedavni odlazak u Tursku gde je obavila niz plastičnih operacija rezultovao je katastrofom, mada je ona govorila da je rezultatima "prezadovoljna", iako je u početku, kako je rekla, bila uplašena.

"Kad sam skinula zavoje, vrisnula sam da želim svoje lice nazad, ali sada mi se dopadaju rezultati", rekla je za "The Sun".

većinu zahvata kejti je radila u turskoj
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, sudeći po komentarima njene okoline, ali i fanova, jedino je Kejti u celoj priči zadovoljna rezultatima. Drugi joj preporučuju da se pozabavi "očiglednom telesnom dismorfijom koja je muči".

"Ovo je tužno, bila si zaista vanserijski lepa žena", "Ova žena se unakazila", poručuju joj obožavatelji.

akjeri je imala niz intervencija
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kejti je tada obećala da će prestati sa operacijama, ali to obećanje nije dugo trajalo, pa je već početkom ovog meseca opet otišla pod nož, a rezultate će tek pokazati. 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Cobra / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kako je starleta izgleda pre operacija

U decembru 2019. Kejti je proglasila i bankrot, uspevši da potroši neverovatno bogatstvo od 45 miliona funti. Kejti je trenutno spala samo na prihode od sopstvenog televizijskog šoua "My Crazy Life" i reklamiranja brendova na Instagramu, ali njeni troškovi i stil života uveliko nadmašuju ono što zaradi.

Navodno je njen poslednji suprug Kiran najviše doprineo krahu; kada je otplatila njegov dug sa kreditne kartice zapala je ozbiljne finansijske probleme. Izvori bliski rijaliti zvezdi ističu da je tek nedavno shvatila da ju je zaljubljenost u pogrešne muškarce bez novca uništila.

kejti peri s partnerom
printscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!