Kejti Prajs se ne smiruje. Iako se na kratko pomislilo da je nekadašnja manekenka i tv zvezda naučila lekciju nakon što je za dlaku izbegla zatvor zbog vožnje u pijanom stanju, sve su veći izgledi da se neće naučiti pameti dok zapravo zaista ne završi u nekoj kaznenoj ustanovi.

Poslednjih dana ona je bila tema svih medija zbog nove, 13. po redu operacije grudi, a pre toga je ponovo išla na fejslifting zbog kog više ne liči na sebe. Njena porodica javno apeluje da je "neko zaustavi, jer njih ne sluša", međutim, čini se da Kejti nema nameru. Od kako je otvorila profil na OnlyFansu potpuno se otrgla kontroli, a čini se da je u svemu podržava i njen verenik Karl Vuds.

Kejti Prajs u svemu podržava njen sadašnji verenik.
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Njih dvoje su konačno uplovili u mirnu luku nakon što su se pre nekoliko meseci rastali jer ju je navodno Karl napao. Međutim, iako sada javno pričaa da ne može da dočeka da se uda za njega, čini se da još uvek nije rasčistila račune sa bivšim suprugom Kirenom Hajlerom koji je nedavno dobio dete sa verenicom Mišel Horshem.

Kejti Prajs priča da ne može da dočeka da se uda za verenika.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, Kiren i Kejti u brak su ušli 2013. godine, a razvod je konačno finaliziran 2021. godine. Njih dvoje obnovili su za to vreme tri puta zavete, a tokom odnosa dobili su dvoje dece - 8-godišnjeg Džeta i 7-godišnju Bani. Nažalost, njihov brak je pukao zbog brojnih Kirenovih afera od kojih su najduže sa porodičnom dadiljom i Kejtinom najboljom drugaricom. 

Kiren Hajler i Kejti Prajs bili su u braku od 2013. do 2021. godine.
Xposurephotos.com / Backgrid UK / Profimedia 

Nekadašnja manekenka u međuvremenu je krenula da preteruje sa operacijama kao bi mu "bila lepa", međutim, stvari su se otrgle kontroli, a Kiren nije podnosio što se njegova žena, kako je govorio, "pretvara u jezivu lutku".

Bivši muž Kejti Prajs kaže da se pretvara u plastičnu lutku.
Profimedia 

Kejti je i nakon razvoda nastavila da uznemirava Kirena, čak i kada je našao novu devojku, sadašnju verenicu Mišel. Sa njom se sukobila na ulazu u osnovnu školu, a sukob se nastavio i kasnije. U januaru ove godine poslala joj je niz pretećih poruka, nakon čega je dobila zabranu prilaska, koju je prekršila kada je pre poslednjeg puta na Tajland poslala anonimno pismo, a potom i nekoliko poruka u kojima vređa Mišel. Nakon povratka u Britaniju sačekala si policija, a s obzirom da postoje osnovane sumnje, Kejti sad preti do 5 godina zatvora za pretnje.

Kejti Prajs uznemiravala je bivšeg muža pre odlaska na Tajland gde je pokazala najnoviju operaciju grudi.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je provela celu noć u pritvoru gde su je isptivali, a kako kaže izvor za Daily Mail, manekenka "igra opasnu igru i njeni postupci doveli su je u veliku nevolju".

"Kiren i Mišel su bili duboko zabrinuti nakon što su otkrili da je ona ta koja je poslala pismo, verujući da Kejti ignoriše pravila zabrane prilaska, jer je ovo drugi put da se to dogodilo u tri meseca".

"Zabrinuti su zbog njenog nepredvidivog ponašanja, pogotovo sad kad imaju bebu", rekao je izvor.

Bivši muž Kejti Prajs zabrinut je za svoju sigurnost i sigurnost njegove verenice.
W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Kiren je jednom prilikom izrazio duboku zabrinutost zbog Kejtine opsesije operacijama. "Uopšte ne mirli na decu i kakve traume to njima pričinjava", rekao je i dodao, "deca su me pitali da li će mama umreti".

"Šta ta žena pravi od sebe", rekao je sa gađenjem u jednom intervjuu, a da li je u pravu procenite sami i pogledajte njene fotografije iz prošlosti, ali i kako izgleda sada.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Shutterstock Rijaliti zvezda ne liči na sebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!