U životu nekadašnje britanske manekenke Kejti Prajs nikada nije dosadno. Iako je na sva zvona do skora "pljuvala" po svom bivšem vereniku, nazivala ga svakakvim imenima i optuživala za monstruozne stvari, pa čak i želela da da ukloni tetovažu koju mu je posvetila, sada, kako stvari stoje, sve je "puj pike, ne važi", odnosno, par se pomirio po milioniti put.

Kejti je u više navrata viđena sa vereničkim prstenom na ruci, a zajedničkom fotkom na Instagramu zapečatila je pomirenje. Međutim, ovog puta, problematični par nije se ovde zaustavio. Kako prenosi Mirror, nekadašnja manekenka na sve načine pokušava da ponovo ostane u drugom stanju kako bi, na neki način "obezbedila" odnos sa verenikom Karlom Vudsom koga je pre samo nekoliko meseci optužila za nasilje.

Kejti Prajs ponovo se pomirila sa Karlom Vudsom.
printscreen/instagram 

Cela situacija zabrinula je njenu porodicu koja na sve moguće načine pokušava da je odvrati od toga da ponovo ostane trudna sa šestim detetom. Njena majka ima opravdane strahove da Kejti još nije izašla na kraj sa svojim "demonima", te da nije mentalno stabilna da bi ponovo bila majka.

Majka Kejti Prajs zabrinuta je za nju zbog njenih operacija.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejti je poslednjih godina zavisnik od operacija kojima je unakazila telo, a pored svega toga, do sada je nekoliko puta završila na sudu, kak ozbog vožnje bez dozvole u alkoholisanom stanju, tako i zbog pretnji novoj supruzi njenog bivšeg supruga.

Nekadašnja manekenka je odlučna u tome da sa Vudsom dobije dete, iako su u nekoliko navrata imali i fizičke okršaje. Kada se sve to sabere, jasno je zašto njena porodica misli da ovo nije pravi trenutak da ponovo postane majka.

Kejti Prajs u nekoliko situacija fizički se sukobila sa Karlom vudsom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako su izvori bliski Kejtinoj majci rekli, porodica je veoma zabrinuta.

"Zamislite to telo nakon svih operacija da sad ostane u drugom stanju? Pupak bi joj bio između grudi", navodno je rekla njena majka. "Nakon toga će ponovo pon nož. Neće ostati živa ako se ponovo operiše", dodala je, navodno veoma zabrinuta.

Njeni prijatelji saglasni su s mišljenjem da Kejti treba da poradi na sebi, a ne da probleme rešava decom, kao što je do sada radila.

Kejti Prajs preteruje sa operacijama.
Profimedia 

"Nije fer prema toj bebi. Tek se pomirila sa Karlom. Njihova veza je nestabilna. Kejti nije dobro. Mora da se sabere", rekao je jedan od njenih prijatelja.

"Ona voli bebe jer se tada oseća voljeno i potrebno. Ali nije stabilna u glavi, i ma koliko da voli decu, ovo je sve samo ne dobar tajming", dodao je.

Kejti Prajs ne planira da stane sa operacijama.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Kejti je nedavno završila 13. operaciju grudi, kao i liposukciju i drugo po redu zatezanje lica. Nekada prirodnu lepoticu danas nazivaju "Frankenštajnovom mladom", ali ona nema nameru da odustane od intervencija, a kako je izgledala nekad i koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Shutterstock Rijaliti zvezda ne liči na sebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!