Kejti Prajs nedavno je pokazala rezultate 13. operacije. Naime, ona je nedavno uvećala grudi po ko zna koji put, a sada je provozavši se gliserom sa verenikom Karlom Vudsom tokom njihovog odmora na Tajlandu pokazala rezultat poslednje operacije.

Kejti je pozirala narandžastom bikiju i tom prilikom je pokazala ogromne grudi, daleko veće od implantanata koje je imala do pre samo nekoliko meseci.

Kejti inače na nekoliko meseci posećue estetske hirurge, a pre uvećanja grudi, imala je zahvat imala u decembru u Belgiji. Ona je pored povećanja grudi uradila i liposukciju celog tela, te je uklonila i masnoću iz zadnjice, prenosi "Daily Mail".

Njena porodica je navodno "užasnuta" poslednjom estetskom procedurom i razočarani su jer su hirurzi uopšte pristali na to.

"Sada postaje zaista glupo i više nego neodgovorno. Iskreno, svi su prilično užasnuti", rekao je izvor za britanske medije.

kejti prajs je na poslednjoj operaciji uvećala grudi
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejtina majka Ejmi je nedavno otkrila da strahuje da njena ćerka pati od telesne dismorfije, ozbiljnog mentalnog poremećaja pri kome osoba doživljava delove svog tela kao ekstremno ružne, deformisane i neprivlačne.

"Možda sve to radi jer se ne oseća kao da je dovoljno privlačna, ili je možda reč o telesnoj dismorfiji. Deo problema je i što ona dobija besplatne operacije, jer je dovoljno da ponudi svoje ime da ih reklamira", rekla je njena majka.

kejti na tajladnu pokazala nove grudi
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Kejti je prvi put imala operaciju još kao 18-godišnja devojka, iako se čini da za tim nije bilo nikakve potrebe. Naime, bivši Plejboj model imao je prelepe, prirodne crte lica, pa je javnost često zapanjena činjenicom da je ikada pribegla ijednoj korekciji. Kejti je radila nos, usta, jagodice, kapke, grudi, zadnjicu... teško je nabrojati sve njene operacije kojih je bilo preko 100, a "samo" 13 puta je grudi povećavala.

kejti prajs nekada je bila prirodna lepotica
Shutterstock 

Pored preterivanja sa plastičnim operacijama, Kejti Prajs je poznata i po burnom ljubavnom životu i čestim promenama partnera, a prošle je godine i sama priznala da su muškarci glavni izvor njenih problema.

"Ono što je oduvek bilo pogrešno u mom životu su muškarci. Tako je od malih nogu. Silovana sam još kao dete, sa samom sedam godina. O tome sam pisala u svojoj prvoj knjizi. Tada sam bila u parku", rekla je Kejti u podkastu "Changes with Annie Macmanus".

Kejti se operacijama uništila i nema nameru da stane
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejti je o strašnom incidentu prvi put progovorila u svojoj autobiografiji "Being Jordan" koja je izdata u maju 2004. godine.

"Prvo sam zlostavljana, a kasnije i silovana. Već sam o tome govorila i ranije i verujem da je upravo to dovelo do toga da počnem da se oblačim izazovno i postanem model. Školovala sam se za medicinsku sestru, ali glamurozni svet modelinga namenjen je za muškarce. Mogu da gledaju, ali ne i da dodiruju. Možete da kažete ili radite šta želite, ali na slici", rekla je ona 2017. o strašnom iskustvu.

nedavno je imala operaciju na licu
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tokom pomenutog podkasta osvrnula se i na to da ju je seksualno iskoristio i fotograf sa kojim je sarađivala u tinejdžerskim godinama.

"Radila sam sa fotografom koji je bio opsednut sa mnom. Napravio je užasne fotografije za koje sam u to vreme verovala da su nevine. Imala sam samo 12 godina. Naterao me je da poziram tako da mi se vidi jezik, na onaj zavodljiv način. Imale su jasnu seksualnu konotaciju.

Nekad je pravio mlečne šejkove i nudio mi ih je, ali nisam ih nikada uzela. Policija je posle ustanovila da je terao klijentkinje da ih piju, a da je unutra stavljao drogu", ispričala je Kejti.

prvu operaciju kejti je imala s 18 godina kada je uvećavala gurdi
Shutterstock 

Kejti je mama petoro dece, a ističe da je u radu sa psiholozima i terapeutima shvatila da je stalno menjala muškarce jer je na taj način bežala od toga da joj se ne ponovi scenario kao sa ocem, koji je ostavio nju i njenu majku.

"Uvek me iznevere. Svi moji životni problemi povezani su sa muškarcima", zaključila je ova žena, a kako je nekada izgledala i koliko se promenila pogledjate u galeriji u nastavku teksta:.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Shutterstock Rijaliti zvezda ne liči na sebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!