Samanta će biti prisutna u nastavku "Seksa i garad", ali ne i Kim Katral. Naime, kako pišu američki mediji, druga sezona serije "I tek tako" vratiće u priču čuvenu Samantu, ali preko tekstualnih poruka koje će ona razmenjivati sa Keri Bredšo, baš kako je to činila i u prvoj sezoni.

"To je veoma smešno, jer svaki pisac u timu ima drugačiju verziju, zamisao onoga što se događa tokom tog razgovora", rekao je Stiven Patrik King i napomenuo da je plan da snimanje nastavka serije počne u oktobru, kao i da se nada da će emitovanje početi 2023.

samanta se vraća u seriju ali smao putem poruka koje će razmenivati sa keri
Profimedia Samanta je bila simbol ženskog oslobađanja

On je u intervjuu za "Variety" otkrio i da su u prvoj sezoni uspeli da u tajnosti da drže smrt Gospodina Zverke sve do same premijere.

"Pravo je čudo da smo tu epizodu uspeli da emitujemo pre nego što je iko saznao da je Zverka umro. To je herkulovski potez", rekao je.

tvorac serije seks i grad otkrio je da su do same premiejre smrt zverke držali u tajnosti
Youtube 

Kako je otkrio, da bi sprečio statiste da dođu do izražaja, doveo je Krisa Nota na set dok se snimala sahrana za njegovog lika. Izvođeni su zatim lažni oproštajni govori, ali je na kraju ipak trebalo da se pređe na posao zbog čega je on čak polovinu statista ranije poslao kući, ostavljajući njih 75.

"Uzeo sam Saru Džesiku za ruku, a mi smo ustali i rekli: "U redu, zadržao sam vas 75 jer želimo da čuvate našu tajnu. A ovo je Zverkina sahrana i učinili smo sve što smo mogli da se to sačuva u tajnosti. To je vrlo važno za seriju i voleli bismo da nam to i uspe. A onda, 13. decembra, dan nakon emitovanja, možete da kažete svima da ste bili tamo. I uradili su to! Sačuvali su sve u tajnosti. Mislim da je to bio odraz poštovanja i ljubavi prema Keri. Nisu želeli da joj unište šou jer su osećali da on pripada i njima".

Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia, ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia Seks i grad nekad i sad

Inače, Kim Katral je u nedavnom intervjuu rekla da nikada više neće glumiti Samantu Džouns kao i da je ona odbila ovu ulogu u trećem delu filma rađenom po motivima serije. Sara Džesika Parker ju je kasnije demantovala ističući da studio nije želeo da prihvati uslove koje je zadala Kim zbog čega je snimanje odloženo.

Sara je rekla da joj je teško da govori o odluci Kim da odustane od uloge Samante, te je tako poručila da je njena koleginica iz serije veoma zaslužna za uspeh čuvene serije.

kim katral je nedavno poručla da se niakda neće vraćati u seriju seks i grad
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!