Nakon odgledanih novih epizoda nastavka "Seksa i grada" - "And just like that..." obožavatelji kultne sezone su saglasni - to nije to bez Samante.

Međutim, glumica je dala finalnu reč i čini se da se to neće u skorije vreme promeniti.

Ipak, sada je još jednom došla u žižu javnosti i to zbog svog bivšeg dečka iz serije. Naime, ukoliko ste gledali hit seriju sigurni smo da se sećate da je u jednom trenutku i Samanta našla "gospodina pravog".

Zgodni plavušan i glumac u pokušaju Džered Smit kog igra glumac Džejson Luis osvojio je čuvenu zavodnicu onda kada je ostao uz nju dok se borila sa rakom.

Džejson Luis oduševio je sve scenom kada brije glavu u trenutku kada Samanta Džons, njegova devojka u seriji otkrije da ima rak.
- / Wenn / Profimedia 

Mnogi su bili ubeđeni da će i Samanta da kaže sudbonosno "da", makar u seriji, ali je ipak došlo do raskida i to u prvom filmu, a onda je nastao i čuveni meme od njene rečenice: "I love you, but i love me more".

via GIPHY

Tako je Džered "izleteo" is Samantinog života, ali je bio upamćen kao zapravo najbolji dečko u seriji.

Ipak, u privatnom životu njegov ljubavni život daleko je manje komplikovan. Naime, Džejson Luis pre izvesnog vremena povukao se iz javnosti uz obrazloženje da je "morao da napravi pauzu jer je previše jurio za slavom", ali iako se trudio da svoju privatnost sačuva od očiju medija, ipak se saznalo da se verio sa svojom dugogodišnjom devojkom, inače takođe glumicom Liz Godvin, koju je upoznao 2016. godine u Majamiju.

Džejson Luis 6 godina je u vezi sa Liz Godvin.
Shutterstock 

Lepu Liz do sad smo mogli da gledamo u filmovima "Pray for Rain", "Ride Along", "Ilisten", i mnogim drugim, a sada će postati i gospođa Luis ove jeseni, kada navodno i planiraju venčanje.

Ona je pre godinu dana postavila fotografiju kada ju je Džejson zaprosio uz reči: "Vreme je da vam otkrijem da ću provesti ostatak života sa ovim komadom".

Prosidba se dogodila tokom planinarenja, a nekoliko dana kasnije nasmejala je sve okačivši fotografiju na kojoj je uplakana u trenutku kada je Džejson ispred nje klekao.

Liz Godman našalila se i podelila fotografiju baš u trenutku kada je ispred nje klekao Džejson Luiz i zaprosio je.
pritnscreen/instagram 

"Malo sam zakasnila, ali sam samo htela da vas podsetim na moje lice sa veridbe. Ovo je otprilike faca koju napraviš kada nekog toliko voliš da boli", napisala je.

Inače, lepa Liz mlađa je od Džejsona 20 godina, a psim što je producentkinja i glumica bavila se i modom, te je tako svojevremeno bila i u Elite Model Management modnoj agenciji ali i u NEXT Model Management, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Lepa Liz Godvin osvojila je čuvenog Džeroda Smita, Samantinog dečka u "Seksu i gradu".

Luisa je upoznala slučajno i zapravo radila neko vreme kao njegov asistent, a onda su se javile emocije. Ušli su u vezu, a ostalo je istorija. Inače, par deli i strast prema ekstremnim sportovima i često dele svoje avanture online, a glumac ne preže od toga da pokaže koliko voli svoju mlađanu devojku.

Iako je venčanje trebalo da se održi 2021. zbog cele situacije sa kovidom odloženo je za ovu godinu.

Džejson Luis i Liz Godvin venčaće se ove jeseni.
Shutterstock 

Godvinova je nedavno rekla za svog partnera: "On je moj nepokolebljivi sistem podrške i moj životni saputnik".

"Nemamo iluzije niti očekivanja jedno od drugog i ne osećamo vlasništvo jedno nad drugim. Naša veza je najnegovanija, najrazigranija i najrazvijenija veza koju sam ikada imla. Jedva čekam da provedem ostatak života sa njim", završila je gloumica, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji još fotografija Džejson Luis i njegove prelepe verenice Liz Godvin

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!