Nastavak čuvene serije "Seks i grad", pod nazivom "And just like that..", uskoro će imati svoju premijeru, a prvi zvanični trejler je ugledao svetlost dana.

Nastavak će imati 10 epizoda, a emitovanje počinje 9. decembra, kada stižu prve ve epozode. Svakog idućeg četvrtka izlaziće po jedna epizoda, od ukupno 10, stoji u najavi.

Serija će kao i do sada pratiti živote glavnih junakinja koje su pedesetima i koje pokušavaju da pronađu balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere.

Prvi zvanični tizer za povratak objavljen je zajedno sa prvim zvaničnim posterom koji prikazuje Saru Džesiku Parker kao spisateljicu i modnu ikonu Keri Bredšo, Sintiju Nikson kao advokaticu Mirandu Hobs i Kristin Dejvis kao romantičarku Šarlot Jork.

Faktor inenađenja je svakako na mestu, a u njemu vidimo dobro poznate likove, ali i neke nove pa su se tako glumačkoj postavi pridružili afroamerički glumci Nikol Ari Parker, Karen Pitman i Sarita Čouhuri, što do sada nije bio slučaj u predhodnom delu.

A naravno, tu je i spektar najzanimljivijih mogućih modnih kombinacija. Nema sumnje da nas očekuje modni spektakl, prepun preokreta, zabave, novih ljubavi i savršenog prijateljstva.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte fotografije sa snimanja nastavka, ali se i podsetite kako su glumice izgledale u planetarno popularnom "Seks i gradu".

Youtube, ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia Seks i grad doneo je Sari Džesiki Parker planetarnu slavu.