Snimanje nastavka kultne serije "Seks i grad" uveliko je u toku, a slike koje procure u javnost sa seta pomno prate obožavaoci dobro poznatih glumica.

Najnovije fotografije ražočarale su fanove romantičarke Šarlot Jork, jer je sudeći prema njima glumica Kristin Dejvis preterala sa upotrebom botoksa.

Fotografija na kojoj Kristin sedi kraj glumice Nikol Ari Parker (50) koja je došla kao zamena za Samantu, nakon što je Kim Katral (65) odlučila da ne učestvuje u nastavku, zabrinula je obožavatelje serije.

kristin dejvis preterala sa botoskom
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Šta se dogodilo sa Šarlot'", "Zar i ona da se unakazi?", "Preterala je sa botoksom", "Bila je prelepa, sad ne liči na sebe", "Zašto se upropaštavaju sve sa operacijama i zatezanjem", neki su od komentara na račun glumice.

Naime, na Kristinom licu nije vidljiva nijedna bora, te obožavatelji smatraju kako se se podvrgla brojnim estetskih zahvatima.

Pre nego što se proslavila ulogom u "Seks i gradu", Kristin je godinama preteranim ispijanjem alkohola pokušavača da se uklopiti u holivudsko društvo.

kristin dejvis preterala sa botoskom
printscreen/instagram 

- Nisam baš sigurna zašto sam počela toliko da pijem, možda zato što sam htela da se uklopim. A alkohol je kao loš ljubavnik i zato ne bih htela da mu se vratim - izjavila je jednom prilikom.

Još fotografija sa snimanje "Seks i grada" pogledajte u galeriji u nastavku teksta i sami zaključite koliko su se glumice promenile:

SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia Seks i grad nekad i sad