Kada je u pitanju serija "Seks i grad", uglavnom su postojala 2 tima - "tim Ejdan" ili "tim Zverka". Mnogi su bili mišljenja da bi Keri daleko bolje prošla da je ostala sa Ejdanom, ali, ipak je Zverka bio njen "gospodin pravi".

Međutim, ni Džon Korber nije ostao praznih šaka, kako u seriji ali i filmu, tako i u realnom životu.

Iako mu je uloga "Ejdana" donela svetsku popularnost, te je mogao da izabere bilo koju ženu na celom svetu, njegovo srce ukrala je ni manje, ni više nego jedna od najfatalnijih žena svih vremena, Bo Derek.

Par je u vezi bio 20 godina, a Džon je tek sada otkrio da su se u tajnosti venčali još prošle godine.

Glumac je lepu vest otkrio u CBS-ovoj emisiji "The Talk", kada je voditeljkama pokazao svoj venčani prsten.

"Venčali smo u vreme Božića", rekao je glumac koji promovisao seriju "Rebel", u kojoj igra lik Grejdija Beloa, pa dodao:

"Venčali smo se i ovo je verovatno prvi put da nismo pustili informaciju u javnost. Volimo našu privatnost", ispričao je.

"Svi naši prijatelji i porodica su znali, ali ovo je prvi put da je jedno od nas javno reklo nešto o braku jer zaista nismo imali priliku za to. Nakon 20 godina odlučili smo da se venčamo. Nismo hteli da 2020. bude takva da će se svi osvrtati na nju i mrzeti je. Želeli smo da izvučemo nešto lepo iz toga", istakao je Korbet.

dzon korbet ozenio je bo derek nakon 20 godina veze
Shutterstock 

Njegova supruga Bo, koju svi pamte po čuvenoj sceni izlaska iz mora u filmu "Desetka" iz 1979. godine, prošle godine objasnila je zašto ona i Džon do tada nisu izgovorili sudbonosno "da".

bo derek u desetki
Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia 

"Mislim da kada započinješ mlad porodicu i decu, to je divna stvar i ima veliko značenje. Ali u našim životima još nije bilo potrebe za time", ispričala je Derek, koja iza sebe ima jedan brak.

Kao 20-godišnjakinja udala se za 30 godina starijeg glumca i filmskog producenta Džona Dereka i bila je u braku sa njim dok nije preminuo 1998. od srčanog udara u 72. godini. Bila je uverena da nakon toga više neće pronaći ljubav.

bo derek
Shutterstock 

Međutim, onda je srela Džona i ponovo osetila ne samo utehu već i ogromnu privlačnost.

"Zasmejava me sve vreme, pun je života i radosti. Privukao me je tada i još me privlači. Živimo dan po dan i mislim da je to još uvek to. Sada smo se još malo više smirili zajedno", ispričala je Bo.

A da je sve ovo istina, kao i da je par i dalje zaljubljen kao prvog dana, svedoči i svako njihovo pojavljivanje u javnosti. Ne samo što blistaju zajedno, već se često ponašaju poput tinejdžera - šapuću, grle se i ne skidaju poglede jedno sa drugog.

dzon korbet i bo derek
David Buchan / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako je Džon tokom svih ovih godina igrao u raznim ostvarenjima, čini se, u ovom slučaju, da je i celo venčanje baš kao scena iz filma "Sex and the city 1" kada je Šarlot obelodanila celom restoranu da je Zverka konačno zaprosio Keri nakon 10 godina zabavljanja.

Jedino što je ovog puta broj zajedničkih godina bio duplo veći, ali se čini da "Ejdan" zapravo živi Zverkin život van malih ekrana.