Obožavatelji hit serije "Seks i grad" sa oduševljenjem su dočekali vest o snimanju nastavka kultnog ostvarenja, međutim, radost je jedino pomutila informacija da na ekranima nećemo gledati čuvenu Samantu.

Iako je Kim Katral ponuđena ogromna suma novca, glumica nije želela da odustane od prvobitne odluke, a glavni razlog je njen sukob sa Sarom Džesikom Parker.

Sve je počelo u prošlosti, a čuvena Keri bila je plaćena više od ostatka ekipe. Međutim, kako je lik Samante bio sve popularniji, Kim je zatražila veći honorar što je odbijeno, a šuškalo se da je prste u sve uplela niko drugi do Sara lično.

seks i grad
Charles Sykes / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Katralova joj to nikad nije oprostila, a neretko je u intervjuima isticala koliko ju je sve to povredilo, ali i koristila priliku da "časti" nekadašnju koleginicu nimalo lepim rečima.

kim katral nikad nije oprostila izdaju sare dzesike parker
Profimedia Bez nje više ništa neće biti isto

Nakon što je započeto snimanje nastavka Kim nije ćutala, naprotiv, ali poslednja u nizu objava poslala je još jednom jasnu poruku i pokazala kako mišljenje ima o svemu.

Naime, glumica je na svom Instagramu podelila snimak sa svojim psom, a u opisu je napisala:

"Mmm, divan zadah".

Međutim, odmah potom je dodala, "Kad ti je kolega pravi ker"...

U slengu "real dog" znači bezlična, neprivlačna, i nimalo atraktivna ženska osoba.

Naravno, komentari su se zaređali, a pratioci su joj jasno poručili da su "shvatili poruku". Kako stvari stoje, od čuvene Samante ćemo tek dobiti sočne komentare kada se budu pojavile prve epizode.

A kako je bilo na setu snimanja "Seks i grada" pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slike sa snimanja serije "Seks i grad"