Obožavatelji kulte serije "Seks i grad" sa oduševljenjem su dočekali vest da se snima nastavak.

Doduše, jedno od razočarenja je informacija da se legendarna Samanta neće pojaviti u novim epizodama, a nakon što su se na mrežama našle fotografije sa snimanja, procurili su i neki novi poprilično šokantni detalji.

Iako je poznato da ćemo u epizodama gledati likove poput Ejdana i Face kog glumi Kris Not, šuška se da upravo "Mr Big" neće ostati u seriji još dugo.

Naime, kako prenosi Daily Mail, u prvoj epizodi će navodno umreti jedan od glavnih likova.

"Biće to velika smrt", otkrio je izvor sa seta, a upravo zbog reči "velika" (engl. big) mnogi su uvereni kako će umreti niko drugi do Faca, odnosno Mr. Big.

keri i faca u seks i gradu
Youtube 

Sa druge strane, neki su ubeđeni da će umreti Samanta, s obzirom da je odbila da se pojavi u novim epizodama.

samanta dzons mozda ce umreti u prvoj epizodi nastavka seks i grada
Profimedia Samanta je bila simbol ženskog oslobađanja

Inače, remake kultne serije na HBO Maxu nosiće naziv "And Just Like That..." i imaće 10 epizoda, a za svaku će glumice dobiti platu od milion dolara, tvrdi Variety. Serija će pratiti prijateljstvo Keri, Mirande i Šarlot, kao i njihov ljubavni život u 50 - im.

Još neke fotografije sa seta novih epizoda pogledajte u galeriji ispod, a da li ćemo se oprostiti od Face ili nekog drugog lika, saznaćemo čim se bude prikazala prva epizoda.

SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia Seks i grad nekad i sad