Fanovi nekada najpopularnije serije "Seks i grad" sa oduševljenjem su dočekali vesti o snimanju nastavka.

Doduše, kako stvari stoje, mnogi ne mogu da prežale što na ekranima nećemo gledati čuvenu Samantu, iako su joj vrata još uvek otvorena, a određeni izvori tvrde i da je još uvek neizvesno da li će se ipak pridužiti Keri, Šarlot i Mirandi.

Bilo kako bilo, tokom godina prikazivanja, gledaoci su se saživeli sa doživljajima glavnih junakinja, ali i sa nezgodama u spavaćoj sobi, a upravo je na konto jedne progovorila Sintija Nikson, koja je pripala uloga advokatice Mirande Hobs.

Naime, ona je priznala da je jedna scena otišla predaleko, te su zbog svega prestali da snimaju tog dana.

sintija nikson o sceni koja je otisla predaleko
Printscreen/Youtube/ SEX AND THE CITY CLIPS 

Iako se na setu pribegava različitim trikovima kako bi se neke situacije dodatno dočarale, ova jedna je bila "too much" za sve.

Kako je ispričala voditelju Konanu O' Brajenu, u jednoj epizodi, Miranda se zabavljala sa veoma zgodnim detektivom, i kako je izgledao veoma dobro, bila je veoma nesigurna oko odnosa sa njim zbog čega je počela da pije.

Međutim, u jednom trenutku kada su imali odnose, Miranda se ispovraćala po njemu, odnosno, za njena usta zakačeno je crevo iz kog je izlazio goveđi paprikaš.

"Sve je jako dobro kadrirano, tako da niko nije posumnjao da je u pitanju crevo. Svi su mislili da ja povraćam", rekla je Sintija i dodala da je problem nastao jer je paprikaš bio pokvaren, a miris nesnosan nakon čega su mnogi zaista povratili.

"Siroti momak nije znao za šta je potpisao. Mislio je da će biti glavni dasa u nekoj tamo seriji o se**u, a onda se neko ispovraćao po njemu, bilo je stravično", završila je Sintija sa izlaganjem otkrivši da nije baš sve u "Seksu i gradu" bilo tako glamurozno.