Fanovi čuvene Samante iz serije "Seks i grad" se ne predaju.

Uprkos tome što je i sama Kim Katral nebrojeno puta izjavila da nema nameru da ponovo igra ulogu koja ju je proslavila, i kao glavni razlog navela sukob sa koleginicom Sarom Džesikom Parker, nada očigledno poslednja umire, a obožavatelji širom sveta još uvek se nadaju da će ipak popustiti.

Međutim, kako stari stoje, ništa od toga.

Ipak, ljubitelji Kim Katral uskoro će moći da je gledaju u nastavku druge popularne serije. U pitanju je spin off serije "Kako sam upoznao vašu majku", a kako prenose strani mediji, a glumica će ovde igrati ulogu buduće Sofi.

kim katral
screenshoot youtube 

Naime, u bliskoj budućnosti, Sofi (Hilari Daf) priča svom sinu priču o tome kako je upoznala njegovog oca: priča nas katapultira u 2021. godinu gde Sofi i njena blisko povezana grupa prijatelja pokušavaju da otkriju ko su, šta žele od života i kako se zaljubiti u doba aplikacija za sastanke i neograničenih mogućnosti.

Deadline je potvrdio da je glumica prošla kasting, a nedugo potom oglasila se i sama Kim.

Ipak, prva koja je objavila lepe vesti bila je Hilari Daf, koja je okačila njihovu zajedničku fotografiju na svoj Instagram.

"Kada je @kimcattrall rekla da, vrisnula sam. Možete li molim vas da nam nađete bolju fotku od ove koju sam iskopala na deep webu-u", našalila se glumica na kraju.

Komentari su preplavili njen Instagram, a obožavatelji su bili oduševljeni novom ulogom Katralove, iako su svi saglasni da je kao Samanta najbolja i nezamenjiva.

bila i ostala njena napisala je glumica.