Nakon skoro dve decenije, kultna serija "Seks i grad" konačno dobija nastavak. Nova sezona, pod nazivom "And just like that" snimala se tokom prethodnog leta u Njujorku, a kako je najavljeno, seriju na malim ekranima gledamo od decembra ove godine.

Kada su pre izvesnog vremena procurile fotografije sa snimanja, jedan od izvora otkrio je stranim medijima da će čuveni Zverka, kojeg tumači holivudski glumac Kris Not, umreti. To je izazvalo veliku polemiku na društvenim mrežama, dok su pojedini obožavatelji ove serije spekulisali da je takav scenario predviđen za Samantu, koja u ovom nastavku dobija zamenu.

Seks i grad
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Ipak, najnovije fotografije demantuju navode kada je veliki zavodnik u pitanju. Sara Džesika Parker i Kris Not uslikani su u nedelju tokom snimanja scene za nastavak serije, i to na mostu Pont des Arts u Parizu. Ovaj most smatra sa najromantičnijim mestom u Parizu jer je namenjen parovima, koji na ogradi ostavljaju katance kao znak večne ljubavi a potom ključeve bacaju u reku Senu.

Ova scena oduševila je najvernije fanove popularnog dvojca, zbog čega su obožavatelji prestali da veruju u informaciju da će Zverka umreti ili razvesti se od Keri. Iako na početku nije bio siguran da li će uopšte ponovo prihvatiti ovu ulogu, sada smo sigurni da je Kris Not deo ekipe u nastavku "And just like that".

Podsetimo, poslednja scena prvog dela serije snimljena je upravo u Parizu, kada je Zverka došao po Keri koja je bila u ljubavi sa novim dečkom.

Više fotografija sa snimanja nastavka serije pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slike sa snimanja serije "Seks i grad"