Otkako je krenulo snimanje nastavka kulte serije "Seks i grad", pod nazivom "And Just Like That", publika sa nestrpljenjem prati svaki detalj koji dospe u javnost, posebno kadrove sa snimanja.

Iako su obožavatelji serije bilo razočarani kada su saznali da u novim epizodama neće gledati omiljeni lik Samantu Džouns, sve je veća zainteresovanost za glumicu koja će je zameniti.

Ko je zapravo Nikol Ari Parker ili nova Samansta kako je već mnogi nazivaju? Glumica Nikol Ari Parker će tumačiti lik Lise Tod Vekseli, autorke dokumentaraca i samohrane majke, koja je postala punopravan član njihove, nove četvorke.

Nikol je najpoznatija po ulogama u seriji „Empire“ i filmu „Kralj pornića“, te je prva Afroamerikanka koja je postala deo poznate ženske grupe.

nikol ari parker
Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njeno televizijsko iskustvo nije malo jer je igrala u poznatim ostvarnjima „Amazon’s The Romanoffs“, „Fox’s Star and Showtime’s“ I’m Dying up Here“, a na velikom platnu je viđena, između ostalih, u filmovima „Remember the Titans“, „Boogie Nights“. Osim toga, gostovala je sa Kevinom Hartom i njenim suprugom Borisom Kodjoeom u „The Real Husbands of Hollywood“.

Ipak, fanovi serije sudeći po komentarima na Redditu nisu baš najzadovoljniji Samantinom zamenom.

Mnogi smatraju da je pred njom težak zadatak, jer je lik Samante bio izuzetno popularan te su brojni razočarani ljubitelji najavili da uopšte neće gledati seriju ako nje nema.

pritnscreen/youtube Nikol Ari Parker, nova "Samanta" u seriji "Seks i grad"