Svet su obišle nove slike sa snimanja nastavka serije "Seks i grad", a nisu ih zaobišli negativni komentari na račun izgleda slavnih glumica. 

Očigledno je da su prošle godine i godine od emitovanja prethodnih sezone kultne serije i da su glumice u međuvremenu ostarile, dobile bore, sedu kosu, ali čini nam se da se starenje teško prašta slavnim damama.

Sara Džesika Parker i Sintija Nikson ponosno nose svoje godine i sve ono što dolazi s njima, što se ne može reći i za Kristin Dejvis koja je očigledno preterala s botoksom.

I dok nekolicina fanova podržava Saru i Sintiju i divi se njihovom dostojanstvenom starenju, pojedini korisnici društvenih mreža iskoristili su priliku da izvređaju slavne glumice, koje kako navode "izgledaju kao baba".

kristin an snimanju serije
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Na šta liče Keri i Miranda", "Pa ove dve izgledaju gore od moje babe", "Okej videli smo sedu kosu, sad se ofarbajte", "Kako su propale, pogotovo Keri", samo su neki od negativnih komentara, međutim, ubrzo su stigli i odgovori fanova koji se dive postupku Keri Bredšo I Mirande Hobs.

sintija na snimanju seksa i grada
Jason Howard/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ove žene su pokazale kako se dostojanstveno stari, svaka čast", "Zašto se ženama ne prašta starenje u Holivudu i nače? Ne sećam se da je neko kritikovao muškarce zbog sede kose", "Održale lekciju, bravo" "Navikli su na filere, fotošop i instagram lepotu, zato im ovo smeta!", samo su neki od komentara podrške na račun glumica.

I kod nas je nedavno došlo do prave revolucija kada prirodan izgled žena u pitanju. Naša poznata pevačica Kristina Kovač, našla se na udaru kritika zbog svog izgleda. Muzičarka je podelila sliku na kojoj se vide sede u kosi i lice sa borama.

sara dzesika parker
Janet Mayer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon što su negativni komentari preplavili mreže zbog slike Kristine, brojne poznate dame oglasile su se ovim povodom kako bi pružile podršku pevačici.

Koliko su se glumice kultne serije promenile, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia, ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia Seks i grad nekad i sad