Instagram profil koji je u koraku sa dešavanjima na snimanju nove sezone serije "And just like that" pratimo od samog početka i tamo imamo uvid u fotografije sa seta, kostime glavnih glumica, ali i dosta popratnog sadržaja.

Tako smo juče na InstaStory-u jednog od progila uočili da Sara Džesika Parker čita knjigu hrvatske književnice Lane Bastašić"Uhvati zeca". Lana je mlada autorka koja je upravo za ovaj naslov dobila Evropsku nagradu za književnost 2020. godine te je tako ovo njeno delo prevedeno na osamnaest jezika.

knjiga uhvati zeca
Instagram 

Dobro je poznato da je američka glumica strastvena čitateljka koja često svojim pratiocima preporučuje dobre naslove i redovno ih izveštava o pročitanim delima.

U međuvremenu dok je ova vest obišla domaće medije, na svom Instagramu oglasila i sama književnica, koja ima urnebesnu poruku za slavnu glumicu.

- Ja se nadam da će mi dati par svojih cipela da platim kiriju za 3 meseca -našalila se Lana Bastašić, ali tu nije stala.

lana bastasic
Instagram 

Otkrila je da su joj se zbog glumice Sare Džesike Parker počeli javljati i bivši momci.

- Bivšima želim poručiti samo jednu stvar, rekla je Lana, pa zapevala: "Što me sada tražiš, pored njih toliko, gde si bila kad sam bio niko".

Lana se poslužila stihovima pesme folk pevača Dejana Matića.

Pored toga što je roman "Uhvati zeca" dobio Evropsku nagradu za književnost, ušao je i u najuži izbor za NIN-ovu nagradu 2019. godine, a dobio je i međunarodnu nagradu Latisana per il Nord Est 2021.

Nova, sedma sezona pod nazivom "And just like that", ovog leta se snimala u Njujorku, a HBO je juče objavio i kada će početi njeno emitiovanje.