Ukoliko ste bili ljubitelji serije "How i met met your mother" ("Kako sam upoznao vašu majku"), imamo sjajne vesti!

Serija uskoro dobija svoj nastavak, ali u formi takozvanog spin-offa, pod nazivom "Kako sam upoznala vašeg oca".

Seriju će režirati Isak Aptejker i Elizabet Berger, dok će u izradi i produkciji pomoći Karter Bejs i Kreg Tomas, producenti originalne serije.

Radnja se odvija u bliskoj budućnosti u kojoj će Sofi pričati svom sinu kako je upoznala njihovog oca. Priča nas katapultira u 2021. godinu gde su Sofi i njena usko povezana grupa prijatelja usred razmišljanja o životu - gde su, šta žele od budućnosti, ali i kako se zaljubiti u doba aplikacija za upoznavanje i neograničenih mogućnosti. Ali ostaje nam nepoznato kako će se nova serija oslanjati na originalnu seriju "Kako sam upoznao vašu majku".

Međutim, takođe je posebno zanimljivo i kome je pripala glavna uloga Sofi.

Kako su producenti i potvrdili, nikome drugom do čuvenoj holivudskoj slatkici, Hilari Daf. Ona će uz glavnu ulogi i da producira, navode iz tima.

"Izuzetno smo uzbuđeni što dovodimo "Kako sam upoznala vašeg oca" na Hulu", rekli su Aptaker i Berger.

 "Karterova i Krejgova kultna serija doveli su do toga da stvaramo novu polučasovnu komediju i počašćeni smo što nosimo baklju napred za sledeću generaciju - a sa Hilari Daf ne očekujte ništa manje! Jedva čekamo da publika upozna Sofi i njenu ekipu i posmatra kako dolaze na svoje i pronalaze ljubav u modernom Njujorku", stoji u obaveštenju.

Međutim, ovo nije prvi pokušaj snimanja nastavka kultne serije. Zapravo je još 2013. godine postojala ideja sa Gretom Gervin i Meg Rajan u glavnim ulogama, ali projekat ipak nije prošao.

"Kako sam upoznao vašu majku" i dalje je jedna od najinovativnijih i najdražih komedija na televiziji", rekao je Krejg Ervič, predsednik Hulu Originalsa i ABC Entertainmenta.

Ostaje da vidimo da li će nastavak uspeti da zaseni kultu seriju, a kako se navodi, prve epzode videćemo već krajem 2021. godine.