DA LI ĆE ON ZAMENITI ČUVENOG ZVERKU? Keri Bredšo u strastvenom poljupcu sa poznatim glumcem

U novom nastavku serije "Seks i grad" pod nazivom "And just like that..." Keri Bredšo će se naći u strastvenom poljupcu sa, kako mnogi nagađaju, novim Zverkom.

keri bredso i dzon teni
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Burna ljubavna priča Keri Bredšo sa Zverkom bila je jedna od glavnih priča serije "Seks i grad" kroz koju su samo verni obožavatelji patili zajedno sa junacima.

Ipak, čini se da je glavna junakinja serije možda, na žalost mnogih fanova Krisa Nota, prekinula sa svojim partnerom nakon što je glavna dama Sara Džesika Parker primećena kako se ljubi sa kolegom Džonom Tenijem u ostvarenju "And Just Like That...".

Fotografije su iscurele, a koga glumi Džoni Teni, još uvek nije poznato.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Sara Džesika Parkes i Džon Teni

Ipak ove scene poljupca dolaze nakon što su obožavatelji stvorili teoriju da bi Zverka možda ubijen u ovom nastavku.

Verni fanove serije su do ovih nagađanja došli nakon što su glumci viđeni kako snimaju scene sahrane, a takođe i nakon što je autorka "Seks i grada" Kendas Bušnel rekla poruku serije o pronalaženju muškarca "nije bila previše feministička".

keri bredso i zverka
Youtube 

Drugi imaju i mišljenje da je Zverka živ u seriji i da se razveo od Keri.

Inače, kako se sumnja, novi Zverka - Džoni Ten (59) je najpoznatiji po ulogama u ostvarenjima "Scandal" i "The Closer", a prethodno je bio oženjen sa zvezdom"Očajnih domaćica"Teri Hačer.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši