Nakon skoro dve decenije, čuvena serija "Seks i grad" će u decembru konačno dobiti svoj nastavak, pod nazivom  "And Just Like That".

Nova sezona imaće 10 epizoda, koje će sada pratiti živote tri prijateljice Keri, Mirande i Šarlot, ali kao što je već najavljeno na malim ekranima nećemo gledati Samantu.

S obzirom da se snimanje uskoro bliži kraju, internetom sve više i više kruže fotke sa seta koje fanovi obožavaju, jer dok konačno ne stigne taj decembar ovo je jedini način da se zaviri iza zavese i nasluti šta će se dešavati u novim epizodama.

Već nam je do sada postalo jasno da se Samanta neće pojavljivati. Podsetimo se da je Kim Katral odbila da bude deo novog projekta jer neće da sarađuje sa Sarom Džesikom Parker.

seks i grad scena sa snimanja
Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sukob između glumica je počeo 1998. godine. Tabloidi su pre 23 godine pisali da se zvezde serije ne slažu, ali sve je isplivalo na videlo 2017. godine. Naime, Kim Katral je odbila ulogu u trećem delu filma "Seks i grad" i na Tviteru demantovala priče "Dejli mejla" da je imala sulude zahteve.

"Jedini zahtev koji sam imala je da ne želim da snimim treći film", napisala je Kim.

Ubrzo nakon objave na Tviteru, Kim je u intervjuu sa Pirsom Morganom rekla da glumice nisu bile prijateljice van kamere i da je okruženje na snimanju serije bilo toksično.

Po pitanju toga što se Samantin lik neće pojaviti u novom nastavku, oglasila se i Kendis Bušnel, autorka knjige, rekavši:

"Ovo je program za zabavu, sve ove emisije imaju svoju unutrašnju logiku i svoja pravila. Ovo je serija koju Majkl Patrik King radi i veoma je vešt u vođenju ovakvih TV emisija. Uradiće ono što smatra da je ispravno za šou i ja to potpuno poštujem", prenosi "IndieWire".

Bilo kako bilo, Samante u novim epizodama nema, ali primetili smo da ima i nekih starih, ali i novih likova.

sara dzesika parker na snimanju serije seks i grad
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako se Kris Not, koji tumači lik Zverke, pojavljuje u novim epizodama, nedavno se po novim slikama sa seta dalo zaključiti da se Keri viđa sa drugim muškarcem. Dakle, mala, ali dovoljna najava za nove i uzbudljive događaje.

Ipak, tu su i neke standardne situacije, pa su tako Keri, Šarlot i Miranda uslikane u svojim razgovorima i druženju.

A naravno, tu je i spektar najzanimljivijih mogućih modnih kombinacija. Nema sumnje da nas očekuje modni spektakl, prepun preokreta, zabave, novih ljubavi i savršenog prijateljstva.

Više fotografija sa snimanja i modnih kombinacija slavnih drugarica pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

RW/MPI / Capital pictures / Profimedia, printscreen/instagram Seksi i Grad slike sa seta