Nastavak čuvene serije "Seks i grad" nazvan je "And Just Like That...", prema prepoznatljivoj rečenici koju je Keri Bredšo često izgovarala u kultnoj seriji. Serija će kao i do sada pratiti živote glavnih junakinja koje su pedesetima i koje pokušavaju da pronađu balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere.

Nova serija "I tek tako", novo poglavlje kultne HBO serije "Seks i grad", imaće premijeru 9. decembra, kada stižu prve dve epizode.

Svakog idućeg četvrtka izlaziće po jedna epizoda, od ukupno 10, stoji u najavi.

seks i grad
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Od izvršnog producenta Majkla Patrika Kinga, serija "I tek tako" prati Keri, Mirandu i Šarlot na putu od komplikovane realnosti života i prijateljstva u 30-ima do još komplikovanije realnosti života i prijateljstva u njihovim 50-ima. Mnoge je rastužila informacija da Samantu Džons nećemo gledati u nastavku popularne serije,  ali stižu novi likovi.

Ovoga puta se strogo pazilo da glavni likovi u seriji ne budu isključivo belkinje i belci pa ća se tako glumačkoj postavi pridružiti afroamerički glumci Nikol Ari Parker, Karen Pitman i Sarita Čouhuri, a u nastavku pogledajte trejler: