U novom nastavku serije "Seks i grad" pod nazivom "And just like that..." Keri Bredšo će se naći u strastvenom poljupcu sa, kako mnogi nagađaju, novim Zverkom.

Burna ljubavna priča Keri Bredšo sa Zverkom bila je jedna od glavnih priča serije "Seks i grad" kroz koju su samo verni obožavatelji patili zajedno sa junacima.

sara dzesika parker i kris not
TopFoto / Topfoto / Profimedia 

Glumac Kris Not je pre nekoliko dana proslavio 67. rođendan, a poznato je da je čitav život mamio uzdahe mnogih žena. Naravno, tome je doprinela uloga Zverke u kultnoj seriji "Seks i grad" jer su ljubavnu priču Zverke i Keri Bredšo voleli milioni gledalaca.

Međutim, kada je počelo snimanje novih epizoda, mnogih su sa nestrpljenjem čekali Zverkino pojavljivanje.

Umesto toga, glumice su naišle na niz osuda zbog vidljivih bora i sede kose, a Sara Džesika Parker bila je glavna meta linča na društvenim mrežama.

Kris Not je nedavno priznao da pre snimanja nastavka nije bio siguran da li želi ponovno da glumi Zverku jer je smatrao da je tom liku dao sve. Ipak, nakon razgovora s producentima, pristao je da se pojavi ponovo na malim ekranima kao slavni zavodnik.

kris not
DAVE V/ZFI / Bauer Griffin / Profimedia 

Malo je poznato da je decenijama na istom glasu bio i u stvarnom životu: nosio je titulu jednog od najpoželjnijih neženja, sve do 2012. godine kada je upoznao 27 godina mlađu Taru Lin Vilson koja ja radila u njegovom baru "The Cutting Room".

Deset godina kasnije odveo ju je pred oltar. Par je 2008. godine dobio sina Oriona, a dve godine kasnije i sina Kitsa.

Danas uživaju daleko od očiju javnosti, ali poslednje fotografije prikazale su Krisa Nota kakvog ne poznajemo.

kris not
Shutterstock 

Od uglednog, sređenog i doteranog gospodina vidimo čoveka pomalo neurednog izgleda, zapuštene kose i brade u izgužvanoj garderobi, što je dosta iznenadilo njegove obožavatelje.

"Čoveče, ne bih ga prepoznala", "Kako lete godine", "Zašto je dopustio da ima ovoliki stomak?", "Makar da ima kratko ošišanu kosu, ovako izgleda neuredno", "Kris Not je dokaz da je važno šta oblačiš", "A gde nam je Zverka?", glasili su komentari na društvenim mrežama.

Kako glumac danas izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Kris Not bio je jedan od omiljenih likova iz serije "Seks i grad"