Serija "Seks i grad" jedna je od najpopularnijih serija svih vremena, a njene protagonistkinje su ostvarile neverovatni uspeh i slavu, zahvaljujući upravo čuvenim ulogama.

Glavna među četiri drugarice definitivno je Keri Bredšo, koju glumi čuvena glumica Sara Džesika Parker, a njen zaštitni znak između ostalog bila je i ljubav prema modi, posebno prema cipelama

Jedna firma za izdavanje stanova je u saradnji sa Sarom, došla na sjajnu ideju iznajmljivanja replike Kerinog stana.

Ovaj  potez oduševio je mnoge obožavateljke kultne seriji, a čuveni stan je u potpunosti opremljen kao onaj u kojem je živela Keri Bredšo, zajedno sa garderoberom prepunim odeće, obuće i ostalih detalja koje smo mogli da gledamo i u hit seriji.

Ideja je da se stan izda na dve noći (23 dolara je noćenje, što iznosi oko 2.300 dinara), a onaj ko uspe da ga bukira, moći će u potpunosti da doživi sve što i Keri.

stan keri bredso iz serije seks i grad
Kate Glicksberg / Airbnb / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Zdravo, ja sam Sara Džesika Parker, glumica, producent i poslovna žena, oja je imala veliku čast da oživi Keri Bredšo. Ne postoji niko kao Keri i ne postoji nijedno mesto poput Njujorka, kroz njene oči. S obzirom na to da sam i sama Njujorčanka, uzbuđena sam da dam onima koje je ona inspirisala tokom godina, priliku da hodaju u njenim cipelama, tokom jedne nezaboravne noći - stoji na sajtu za iznajmljivanje stanova.

stan junakinje serije seks i grad
Kate Glicksberg / Airbnb / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Stan će moći da se rezerviše od 8. novembra, a 12. i 13. novembar su dostupna noćenja.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako izgleda renovirani stan Keri Bredšo koji se trenutno iznajmljuje:

Tara Rice / Airbnb / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Kate Glicksberg / Airbnb / SplashNews.com / Splash / Profimedia Iznajmljuje se stan Keri Bredšo