Kada su svet obišle nove fotografije sa snimanja nastavka serije "Seks i grad", negativni komentari bili su neizostavan deo na račun izgleda slavnih glumica.

Očigledno je da su prošle godine i godine od emitovanja prethodnih sezona kultne serije i da su glumice u međuvremenu ostarile, dobile bore, sedu kosu, ali čini nam se da se starenje teško prašta slavnim damama.

Pravi dokaz za to je Sara Džesika Parker, koja je odlučila da sramnim uvredama stane na put i u ekskluzivnom intervjuu za magazin "Vogue" odgovori na sve prozivke.

kristin dejvis
Shutterstock 

Ipak, sada se na meti osuda našla čuvena Šarlot, 56-godišnja Kristin Dejvis, koja se podvrgla nizu plastičnih operacija. Kako obožavatelji kultne serije trvde, Kristin izgleda neprepoznatljivo.

"Šarlot ima novo lice", "Šta je Šarlot učinila svom licu", "Potpuno razumem pritisak pod kojim su žene da izgledaju na određeni način i verovatno ću i sama imati plastičnu operaciju ako budem imala novca. Ali, Kristin Dejvis izgleda kao Džoker iz Betmena" - glasili su pojedini komentari.

"Svaki put kad pokažu lice Kristin Dejvis pitam se koliko je platila za tako groznu plastičnu operaciju. Pre je bila prirodna lepotica" - deo je komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

kristin dejvis
Printscreen/Youtube/ MrHTBitch 

Ono što je posebno zanimljivo, to je da je Kristin u intervjuu za "New Beauty" 2018. godine izjavila da ne želi hirurški da menja svoj izgled jer se boji igle, komplikacija i konačnih rezultata koje ne bi mogla da ispravi.

Osim toga, Kristin je nedavno izjavila kako se protiv svog straha od igala bori uz pomoć akupunkture.

Do sada je bila na glasu kao jedna od retkih holivudskih glumica koje svoju lepotu i mladolik izgled neguju bez pomoći estetske hirurgije, a nedavno je otkrila da je tek da uz pomoć operacije rešila problem proširenih vena.

kristin dejvis
Shutterstock 

Ipak, ako je suditi po najnovijim fotografijama i snimcima, čini se da se predomislila.

Kristin se u ulozi Šarlot pojavila prvi put 1998. godine, a sada, više od dve decenije kasnije, vraća se na male ekrane zajedno sa koleginicama Sarom Džesikom Parker i Sintijom Nikson.

seks i grad
Youtube 

Nastavak kultne serije, koji s prikazivanjem počinje 9. decembra na HBO Max-u, nosi naziv "And Just Like That" i imaće 10 epizoda, a za svaku epizodu glavne glumice dobijaju milion dolara, tvrdi "Variety".

Koliko se Šarlot promenila pogledajte u galeriji u nastavku:

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia Kristin Dejvis nekad i sad