Plejboj zečica Džena Bentli napravila je opštu pometnju u javnosti kada je stupila u vezu sa milijarderom Benom Braun. Imala je 21 godinu kada se verila sa njim, koji je u to vreme gazi šestu deceniju.

Njihova veza punila je naslovne strane, ali je ljubav ubrzo pukla. Tada je Džena Bentli prestala da bude zanimljiva javnosti sve dok nije najavila da će se rešiti oblina kojima se proslavila.

dzena bentli
Will Binns / Pacific coast news / Profimedia 

Ipak, ubrzo je odustala od toga. Džena se danas žali da uporno mora da otvara nove naloge na društvenim mrežama, jer joj je, kako kaže, ugašeno 25 profila zbog eksplicitnih fotografija.

Oduvek je isticala da je uradila 15 estetskih operacija, i to sa ponosom, a sada ističe da još nije završila. Naprotiv, tek je počela i kako kaže, želi da postigne "cilj idealne lepote".

Danas ima 32 godine, imala je 3 operacije grudi, podvrgla se liposukciji, podizanju zadnjice, liftingu lica, popularnom tretmanu "mačjih očiju", filerima u obrazima, operaciji nosa.

Za svoje estetske operacije dala je preko 200.000 dolara, a za sitne kozmetičke zahvate dala je još 15.000 dolara. Osim toga, Džena ne krije da je zavisna od operacija i ističe da muškarci vole "izoperisane devojke".

- Svakog dana sam zahvalna što nisam imala nikakvu komplikaciju zbog tih zahvata, ali neću stati. Zavisna sam od operacija i uvek želim još.

Sada već svi imaju određenu sliku o tome kako izgledam i to moram da održavam, to je dosta posla - uverena je, dodajući da "na svakog muškarca koji ne voli operisane devojke, dolazi 10 koji vole baš takav izgled".