Britanska glumica Danijela Vestbruk već dugo u javnosti je meta podsmeha zbog brojnih neuspešnih estetskih zahvata kojima se podvrgla.

Danijela se proslavila 1990. godine, kada je emitovna kultna serija "Eastenders" koja joj je donela svetsku slavu. Glumica je tada plenila prirodnom lepotom, ali onda je sve krenulo nizbrdo nizom neuspelih operacija.

Bukvalno je postala zavisna od operacija, a pre nekoliko godina situacija je eskalirala kada je medijima otkrila da joj lice bukvalno truli od silnih zahvata.

danijela vestbruk
Instagram 

- Jagodice i desni mi trule zbog toga što sam nekada bila redovni korisnik kokaina, ali i zgog loše urađenog estetskog zahvata iz 2015. godine. Zbog njega sam dobila osteoporozu - rekla je Danijela za "Mirror".

Iako su je zbog zavisnosti od operacija ismevali, Danijela se podvrgla botoksu i hijaluronu kako bi sredila svoje izdeformisano lice posle intezivnog konzumiranja narkotika.

danijela vestbruk
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Danijela je objavila fotografiju i pohvalila se novim izgledom posle nekoliko estetskih zahvata. Nakon tih korekcija, Danijela Vestburk je danas druga osoba.

danijela vestbruk
Instagram 

Glumica je otvoreno govorila o zavisnosti o kokainu 2002. godine i da je potrošila više od 250.000 evra za opijat koji joj je zamalo uništio život.

Nekoliko puta je odlazila i napuštala centar za rehabilitaciju, ali prošlog juna posle duže terapije objavila je da je konačno dobro.

Inače, ona godinama prolazi kroz korekcije. Jedna od njih bila je rekonstrukcija jagodica koje su joj, objasnila je, rekonstruisali tako što su joj izvadili jedno rebro i umetnuli ga u lice.