Viktorija Bekam prešla je dug put od Spajsice do žene nekada najpoželjnijeg fudbalera Dejvida Bekama

Danas je uspešna poslovna žena ali, kako stvari stoje, teško se miri sa starenjem, te su njene posete plastičnim hirurzima sve češće, i sve ekstremnije, a sa druge strane nije joj ni strana preterana upotreba filtera i Fotošopa. 

Pre samo nekoliko dana našla se na udaru kritika nakon što je preterala sa filerima u usnama. Viktorija koja nikad nije imala preterano puna usta i koja je dosta dugo pokušavala da sve intervencije budu što blaže, sada je prozivana da izgleda kao patka, a fanovi su je u komentarima na mrežama molili da se okane plastičnih intervencija.

viktoriju bekam prozivali zbog slikona u usnama
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naravno, bilo je i onih koji su je branili tvrdeći da su mnoge slavne ličnosti otišle u ekstrem dok se Viktoriji "omaklo", ali su i dalje bili glasniji oni koji tvrde da je u mladosti bila lepša.

Zapravo, čuvena Posh Spice koju je proslavio bend "Spice girls" na početku karijere izgledala je znatno drugačije. Oduvek je bila mršava, a kosa do ramena bila je njen zaštitni znak. ipak, njena lepota mnogo puta bila je osporavana jer su mnogi smatrali da su druge devojke iz benda bile lepše i čudili se šta je Dejvid uopšte i video u njoj.

dejvid bekam i viktorija bekam
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Njihov brak održao se i pored svih afera i lomova, te se čini da su danas konačno u zaista mirnoj luci, a Viktorija je tokom godina imala neke zaista svetle trenutke. Svi se sećamo onog njenog oštrog boba na koji se odlučila jer joj je, kako je tada tvrdila, smetala kosa dok vodi ljubav sa svojim suprugom.

Kasnije je imala i potpuno kratku kosu, iako danas nosi dugu modernu frizuru.

viktorija bekam nekad
Shutterstock 

Novinske stupce nije punila skandalima godinama, sve do te situacije od pre nekoliko dana od kada svi pričaju o njenom iskrivljenom licu i deformisanim usnama zbog previše filera, a kako je sve izgledala tokom svih ovih godina i da li je istina da je ranije bila lepša pogledajte na fotografijama u galeriji i procenite i sami.

FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Viktorija Bekam nekad i sad