Ukoliko ste ljubitelj modne klasike koja nikad neće izaći iz mode onda vas sigurno oduševljava stil Viktorije Bekam: čiste linije, klasični krojevi koji slave ženstvenost, bezvremenski stil i nosiva moda koja podjednako odgovara ženama svih godina.

Uvek besprekorno odevena, Viktorija ima nekoliko basic komada oko kojih lako stvara svoju modnu priču, a jedan od tih je i ovaj mantil u crnoj boji.

Nakon boravka u Njujorku, modna dizajnerka Viktorija Bekam uslikana je na aerodromu u besprekornom modnom odabiru.

viktorija bekam
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao i obično, Viktorija ni ovoga puta nije odustala od svog zaštitnog znaka - dugačkih pantalona širokih nogavica, ovoga puta u kariranoj varijanti, a ceo look je podigla na viši nivo trenč mantilom koji je hit svake jeseni.

Ovakav model najpopularniji je u kamel nijansi, a kreatorka i supruga Dejvida Bekama odlučila se za klasičniji u crnoj boji koji svojim krojem preti da postane bezvremenski komad koji će biti nosiv i za 50 godina.

viktorija bekam
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Trendi detaljima velikih džempova, kopči i nitnica uspeo je da osvojio i srca mlađih devojaka. U svom stilu, Viktorija je nosila jednobojne crne naočare za sunce i poslovnu tašnu u bordo boji.