Nekadašnja pevačica poznatog pop benda "Spice Girls", a danas modna ikona i uspešna dizajnerka Viktorija Bekam iz godine u godinu izgleda sve bolje.

Ona je žena kojoj sve polazi za rukom. Duže od dve decenije je u skladnom braku sa Dejvidom Bekamom, a pre desetak godina pokrenula je svoju liniju odeće, šminke i kozmetike. Ukoliko želite da otkrijete tajnu njene lepe i zdrave kože, nećete je naći na policama kozmetičkih radnji, već u Viktorijinoj kuhinji!

U intervjuu koji je nedavno dala za magazin ''Edit'', Viktorija Bekam je otkrila tajnu svoje besprekorne kože.

- U Los Anđelesu posećujem dermatologa koji je neverovatan - rekla je nekadašnja "Spajsica".

- Poznajem ga godinama i potpuno je preobratio moju kožu. Imala sam veoma problematičnu kožu, a onda mi je rekao da moram da jedem više lososa. Zapravo, rekao mi je da moram da ga jedem svaki dan - za doručak, ručak i večeru.

viktorija bekam
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Od tada, Viktorija za ručak uglavnom jede dimljeni losos u kombinaciji sa avokadom. Ona se kune u ovu kombinaciju, objašnjavajući da avokado poboljšava zdravlje kože i sprečava bilo kakvo oštećenje, dok omega-3 masne kiseline sadržane u lososu održavaju kožu elastičnom i blistavom.

Ono što izbegava da jede su mlečni proizvodi i prerađevine. Viktorija podstiče svoje pratioce na Instagramu da "budu hrabri" i svakog jutra popiju dve kašike jabukovog sirćeta, a potom šolju vrele vode u kombinaciji sa limunom.

Takođe, uživa u voćnim smutijima, a njen omiljeni miks čine jabuka, kivi, limun, spanać, brokoli i čia semenke.

Charles Guerin / Bestimage / Profimedia, i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia viktorija bekam