Bruklin Bekam, sin nekadašnje "Spajsice" Viktorije i fudbalera Dejvida Bekama, neadavno je gostovao u jednoj kulinarskoj emisiji i pošteno se izblamirao.

Zapravo, mnogi se pitaju ko ga je "tukao po ušima" da se hvali onim o čemu nema pojma, ali nažalost, ovo niti je njegovo prvo javno sramoćenje, a sigurni smo da nije ni poslednje.

Naime, Bruklin je bio gost popularne emisije "Today Show", gde je u okviru kulinarskog dela demonstrirao svoje "sposobnosti". Naime, celokupna drama nastala je nakon njegovog predloga za "savršeni doručak", kao i objašnjenja da se tokom karantina zainteresovao za kuvanje, te da će se možda time i baviti profesionalnije.

bruklin bekam u kulinarskoj emisiji
pritnscreen/youtube 

"Jako me zanima kuvanje po prvi put u životu. Tokom karantina spremao sam svašta, a sada ću vas iznenaditi engleskim doručkom", rekao je Bekamov sin, ali je umesto jela spremio običan sendvič što su gledaoci, očekivano, dočekali na nož.

Čim se emisija završila, korisnici društvenih mreža počeli su duhovito da komentarišu kulinarska umeća mladih fotografa, ali ne u pozitivnom smislu.

S tim u vezi, brojni komentatori se nadaju da će mu bar jedna od dve karijere - fotografa ili kuvara biti profitabilna.

bruklin bekam napravio je sendvic u emisiji
printscreen/twitter 

"Bolno mi je bilo da gledam ovo", "Jadan, Bruklin, samo se osramotio", "Nadam se da naručuje iz restorana, jer će umreti od gladi", "Ovo je gore od njegove karijere fotografa", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Bruklin koji bi uskoro trebalo da se i oženi, kako je i sam rekao, godinama "tražio" shvativši da je fotografija ono što je njegova strast, međutim, krajnji rezultati nisu bili zadovoljavajućeg kvaliteta, a pratioci su komentarisali da "biti fotograf nije samo kliknuti na dugme", kao i da ne može da se zove fotografom ako umesto njega radi ceo tim koji namešta svetla, obrađuje fotografije i slično.