Bruklin Bekam ne prestaje da iznenađuje svojim životnim promenama. Ne samo javnost, već i svoje roditelje, Dejvida i ViktorijuBekam.

To mu je pošlo za rukom i kada je nakon samo pet meseci vezi sa američkom glumicom Nikolom Pelc, odlučio da stane na ludi kamen. On je već tada, u svojoj objavi, napisao da jedva čeka da postane tata. Najnovija fotografija njegove izabranice dokazuje da je Nikola već tada bila u drugom stanju.

„Pre dve nedelje zamolio sam srodnu dušu da se uda za mene i rekla je „Da“. Najsrećniji sam čovek na svetu. Obećavam da ću jednog dana biti najbolji muž i najbolji tata. Volim te“, napisao je tada Bruklinsvojoj lepšoj polovini.

Sada, Bruklin je objavio fotografiju svoje buduće supruge kojoj se već poprilično nazire stomak.

Porodica Bekam ima mnogo razloga za slavlje, a nestrpljenje za najnovijim članom porodicom sve više raste.

„Iako su se u početku protivili toj vezi, novostima o venčanju oduševljeni su i Viktorija i Dejvid koji su ovoj vezi dali blagoslov. Ovo je vrlo uzbudljivo razdoblje za celu njihovu porodicu i drago im je što je nakon turbulentnih veza njihov sin napokon stao na svoje noge“ otkrio je prijatelj porodice Bekam.

Podsetimo, Dejvid i Viktorija odlučili su da svečanu ceremoniju svom nasledniku prirede u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, gde su letovali 2018. godine.