Mnogi govore da živi američki san. Pre nekoliko godina, voleli smo da je gledamo u poznatim filmovima i serijama, a Marija Karan je svoj život nastavila u Americi.

Pre šest godina, udala se za cenjenog holivudskog producenta Džoela Lubina sa kojim ima sina Marka Lea. Od tada, imali smo priliku samo nekoliko puta da čitamo intervjue koje je davala za domaće medije, a potom se u julu ove godine pojavila vest da se razvodi.

Razlog ovakvih nagađanja bila je činjenica da Marija nije objavila fotografiju sa svojim suprugom godinu dana, a potom su se pojavile izjave njenih bliskih ljudi. Tvrdili su da glumica ipak nije srećna kao ranije i da među njenim osećanjima pretežno vlada nezadovoljstvo.

Ovu temu Marija nije nikada nije komentarisala.

Ipak, njen Instagram profil počeo je da obiluje porodičnim fotografijama. Naime, glumica ovogodišnje letovanje provodi u Crnoj Gori, a izgleda da fotografije njenog supruga i sina demantuju navode o razvodu.

Čini se da je odnos između Marije i Džoela sasvim u redu, iako su se i sada pojavili komentari da vreme provode zajedno isključivo zbog sina. Fotografije su tu, a vi presudite sami.